Cere oferta Cere oferte
Vacante

Holiday Inn

4 stele

   Armacao De Pera

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Holiday Inn, Armacao de Pera, Portugalia

Fie ca doriti sa va relaxati pe plaja, sa va plimbati pe promenada sau sa participati la diverse activitati, Holiday Inn din Armacao de Pera este una din cele mai bune alegeri.
Bucurandu-se de o pozitie privilegiata, in prima linie de la plaja, hotelul se afla la o mica distanta de zona animata a frumoasei localitati, Armacao de Pera.
Localizare HOTEL HOLIDAY INN: la 50km de aeroportul din Faro, 500m de centrul animat al statiunii cu magazine, cafenele si restaurante, cu acces direct la cea mai lunga plaja cu nisip din regiunea Algarve.
Plaja: foarte lata, de nisip, cu intrare lina in ocean.
Dotari camere: Hotelul HOLIDAY INN detine 185 camere cu vedere la promenada sau la ocean. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV cu satelit, facilitati de preparare ceai/cafea, uscator de par, seif. Camerele cu vedere la mare au balcon.
Facilitati hotel: Restaurantul principal 'Por do Sol' ofera mese tip bufet cu meniu international si portughez. Restaurantul indian 'Raj at Garbe' ofera un meniu larg de specialitati indiene. Cele 3 baruri ('Boa Vista', Terrace, Beach) sunt locuri minunate de servire a unei bauturi, gustari, salate. Seara, in 'Boa Vista' va puteti bucura de muzica live. Hotelul mai pune la dispozitia oaspetilor piscina exterioara amenajata cu sezlonguri si umbrele, o mini sala de fitness, WiFi gratuit in barul Boa Vista, coafor, salon cosmetica, spalatorie, birou rent a car, parcare gratuita.
Pagina web: crimsonhotels.com/holidayinnalgarve/

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.