Cere oferta Cere oferte
Vacante

Bela Vista Hotel and Spa - Relais and Chateaux

5 stele

   Praia Da Rocha

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Bela Vista Hotel and Spa - Relais and Chateaux, Praia da Rocha, Portugalia

Localizare: Situat in Praia da Rocha, acest hotel pe malul marii se afla in centrul orasului si la 2 km de Fort de Santa Catarina si Plaja Rocha. Plaja Vau si portul Portimao Marina se afla, de asemenea, la 2 km.
Descriere: La Bela Vista Hotel & SPA - Relais & Chateaux, faceti o plimbare pe plaja, puteti lua masa la restaurantul Vista Restaurante sau va puteti bucura de o bautura la unul dintre cele 2 baruri / saloane ale hotelului.
Facilitati hotel: Restaurant, internet Wi-Fi gratuit, concierge, spalatorie-curatatorie, piscina in aer liber, umbrele si sezlonguri, terenuri de tenis, 2 baruri/saloane si un bar la piscina, centru fitness, terasa pe acoperis, sala de conferinta, room service, parcare contra cost. Bela Vista Spa are 5 sali de tratament, inclusiv camere pentru cupluri. Serviciile includ masaje de tesut profund, masaje cu pietre la cald, faciale si impachetari corporale. Sunt oferite o varietate de terapii de tratament, inclusiv hidroterapie. Centrul spa este prevazut cu o camera de aburi. Oaspetilor sub 16 ani nu li se permite accesul in SPA.
Dotari camere: Toate cele 38 de apartamente sunt decorate individual si dotate cu: aer conditionat, TV, internet Wi-Fi sau prin cablu gratuit, minibar, dotari pentru prepararea de ceai/cafea, uscator de par, fier de calcat, halate de baie si papuci, balcon.Camerele Classic au vedere la oras, camerele Elegance au vedere laterala la ocean, camerele Deluxe au vedere frontala la ocean.
Web: www.hotelbelavista.net

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.