Cere oferta Cere oferte
Vacante

Aqualuz Lagos

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Aqualuz Lagos, Lagos, Portugalia

Localizare: Apartamentele sunt la doar 650 de metri de plaja Praia da Batata si la aproximativ 750 de metri de plaja Praia de D'Ana. Centrul orasului Lagos se afla la 10-15 minute de mers pe jos, desi magazine, baruri si restaurante locale se gasesc la doar 2 minute distanta. O statie de autobuz locala se afla la 150 de metri de proprietate. Complexul se afla la 3 km de terenul de golf Boavista.
Descriere: Apartamentele Aqualuz au 4 apartamente familiale, 30 de studiouri si 129 apartamente cu un dormitor, dispuse pe 5 etaje, dintre care majoritatea au un balcon mare cu vedere la piscina.
Facilitati hotel: Restaurant, bar, 2 piscine exterioare cu zona pentru copii, terasa cu sezlonguri si umbrele, piscina interioara, sala fitness, spalatorie, Wi-Fi gratuit, centru spa cu baie turceasca, sauna, servicii de masaj si o terasa pe acoperis, parcare, sala de jocuri cu tenis de masa si snooker, un club pentru copii, salon de infrumusetare.
Dotari camere: Toate cele 177 de apartamente (cu dimensiuni intre 40 si 90 mp) ofera aer conditionat, TV LCD, telefon, seif individual, articolele de toaleta gratuite, uscator de par, baie cu cada sau dus, balcon. Apartamentele au si chicineta completa utilata cu frigider, plita, cuptor cu microunde, prajitor de paine, masina de cafea. Studiourile sunt echipate in mod similar, dar nu au un dormitor separat.
Web: www.aqualuzlagos.com

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.