Cere oferta Cere oferte
Vacante

Alfamar Beach And Sport Resort

4 stele

   Albufeira

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Alfamar Beach And Sport Resort, Albufeira, Portugalia

Un hotel standard, ce se bucura de o locatie privilegiata, la 3 minute de mers de Plaja de Falesia. Hotelul este recomandat tuturor categoriilor de turisti.
Localizare hotel ALFAMAR BEACH RESORT: la 13km de animata statiune Albufeira, la 50m de plaja. La 150m de hotel se afla statia de autobuz catre Albufeira.
Plaja: lata, de nisip, cu intrare lina in ocean.
Dotari camere: ALFAMAR BEACH RESORT dispune de 264 camere standard si suite / apartamente, toate fiind mobilate si decorate pentru a asigura un maxim de confort. Camerele standard au o suprafata de 32 mp si sunt dotate cu aer conditionat, TV cu satelit, seif (cu plata), uscator de par si balcon. Minibar disponibil gratuit doar in apartamente.
Facilitati hotel: Restaurantul principal BOAVISTA ofera mese tip bufet din bucataria internationala si portugheza traditionala. In timpul sezonului estival, oaspetii pot savura bauturi la barul de langa piscina. Oaspetii hotelului se mai pot bucura de piscina exterioara si piscina interioara, WiFi gratuit in spatiile publice, centru spa (sauna, jacuzzi, masaj, diverse tratamente corporale), magazin de suveniruri si articole de plaja, centru fitness, parcare gratuita, teren de tenis, masa de tenis.
Pagina web: www.alfamar.pt

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.