Cere oferta Cere oferte
Vacante

MAGNOLIA

3 stele

   Albena, Bulgaria Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere MAGNOLIA, Albena, Bulgaria

LOCALIZARE: Hotelul Magnolia standard este situat la 750 de metri de plaja, in zona de parc (langa Magnolia Lux) si a fost renovat in iarna anului 2007-2008. Exclusiv pentru turistii cazati in zona de parc a statiunii exista autobuz de transfer catre /de la plaja care circula zilnic intre orele 09:00 17:00.

CAPACITATE: 340 de camere din care 200 sunt in corpul Magnolia Lux si 140 in corpul Magnolia Standard.


FACILITATI HOTEL: restaurant, Lobby Bar, Snack bar, Pool bar, piscina exterioara cu topogane pentru copii, exchange, rent a car, servicii de spalatorie si calcatorie, parcare. Oaspetii hotelului au la dispozitie linia gratuita de autobuz spre plaja si retur, la fiecare jumatate de ora, intre 9:30 h si 17:00 h, Internet in holul hotelului. Utilizarea gratuita a doua sezlonguri si o umbreluta pentru fiecare camera la plaja

FACILITATI CAMERE: Camerele sunt amenajate modern si confortabil, dispun de baie cu dus, telefon, TV prin cablu, balcon.

All Inclusive: Restaurant principal: mic dejun, pranz si cina. Meniu special pentru copii.

Seri tematice: bulgara nationala, bulgara regionala, cu specific marin, italiana.

Snack bar - snacksuri, salate, pizza, dulciuri si inghetata.

Bauturi: bauturi alcoolice bulgaresti si de import, vin bulgaresc si bere bulgareasca la halba, sucuri, bauturi carbogazoase, apa minerala, cafea.

Nota: bauturile alcoolice de import, cafeaua expreso, cocktail-urilesi produsele zaharoase preambalate sunt contra cost. Dupa ora 23:00, toate bauturile sunt contra cost.

Sport si divertisment: tenis de masa, biliard, darts, sah, table, volei, gimnastica aerobica, gimnastica acvatica.

Program de divertisment: Program de sport si de divertisment (pentru copii si adulti) ziua si seara, 6 zile din saptamana.

RESTAURANTE SI BARURI: Restaurant principal (bufet suedez) - mic dejun 07:30 - 10:00 h - pranz 12:30 - 14:00 h - cina 18:30 - 21:00 h

Bauturi in regim all inclusive se servesc la: Lobby bar 10:00 - 23:00 h Pool bar 10:00 - 18:00 h Barul din restaurant 10:00 - 21:00 h Snack bar 11:00 - 23:00 h

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie MAGNOLIA, Albena, Bulgaria