Vacante

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere AMELIA, Albena, Bulgaria

LOCALIZARE: Hotel AMELIA ( EX DRUJBA ) este situat in partea centrala a statiunii Albena, chiar la inceputul strazii comerciale, la o distanta de 100 de metri de plaja.
FACILITATI HOTEL: Hotelul are 7 etaje cu 3 lifturi, bar cu separeuri, birou de schimb valutar, contra cost se poate inchiria la receptie seif, parcare cu 40 de locuri. Restaurant adiacent hotelului, lobby bar, inchiriere seif la receptie, inchiriere frigider, servicii de spalatorie si calcatorie, rent a car, schimb valutar, umbrelute si sezlonguri la piscina de la Laguna Garden sau Beach.
Utilizarea gratuita a doua sezlonguri si o umbreluta pentru fiecare camera la plaja
SPORT: In imediata apropiere a hotelului se afla 2 terenuri de tenis, loc pentru mini golf, precum si piscina hotelului aaaMalibuaaa.
CAMERE:
121 camere dotate cu televizor cu program prin satelit, telefon, baie cu cada si toaleta, balcon.
Contra cost, se poate inchiria si folosi in camera frigider;

RESTAURANTE SI BARURI: Restaurant principal \\\'Amelia\\\' (bufet suedez)
-mic dejun 07:30 - 10:00 h
-pranz 12:30 - 14:30h
-cina 18:30 - 21:00 h
Lobby Bar 10:00 - 24:00 h

Reguli parcare 2017:

Acces gratuit cu masina in statiune pana la 30 de minute;
Parcare gratuita - Lazur - in partea Nordica a statiunii langa intrarea de langa soseaua Albena - Balchik ( zona vilelor West );
Parcare contra-cost pentru turisti dupa cum urmeza : turistii care doresc sa rezerve un loc de parcare in perioada sejurului vor achita 10 leva/zi , rezervarile pot fi facute in avans apeland Call center-ul local la nr +359 700 12 110 ( Luni - Vineri orele 08:30 - 17:00 ) sau la fata locului. Nu se va aplica nici o alta taxa pentru intrare /iesire, locul de parcare va fi asigurat in zonele apropiate de hotelul unde turistii au rezervare, plata se va face la fata locului. Rezervarile pentru parcare se pot face incepand cu 28.04.2017 pentru tot sezonul. Turistii care nu doresc sa rezervre un loc de parcare in avans pot parca in statiune contra cost : 10 leva/sejur dar nu se va asigura un anumit loc specific, fiecare intrare /iesire aditionala in/din statiune se va taxa suplimentar cu 2 leva. Turistii mai pot parca si in spatiul special amenajat de langa statia de autobuz din Albena de langa intrarea in statiune contra taxei de 5 leva /ziTaxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie AMELIA, Albena, Bulgaria