Cere oferta Cere oferte
Vacante

XPERIA GRAND BALI HOTEL

4 stele

   Alanya, Turcia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere XPERIA GRAND BALI HOTEL, Alanya, Turcia

Hotelul este situat in Alanya, la 120 km de aeroportul international Antalya si la doar 150 m de renumita plaja Kleopatra.Ultima renovare a hotelului a avut loc in anul 2010.

Facilitatile camerelor: Hotelul dispune de un total de 96 de camere, din care 4 apartamente, 12 camere superioare, o camera pentru persoanele cu dizabilitati si 79 de camera standard.Toate camerele dispun de grup sanitar propriu cu dus, uscator de par, telefon in baie, aer conditionat, tv plasma satelit, minibar, seif, telefon direct, balcon.Facilitatile hotelului: restaurant principal bufet, restaurant a la carte “Street Life”(specific turcesc si international) bar,cafenea schimb valutar,, internet wireless,minicinema, camera tv, medic la cerere, coafor, servici de spalatorie, camera de bagaje, parcare proprie. Programe de animatie in timpul serii.Sport si agrement:tenis, volei pe plaja, darts, sporturi acvatice pe plaja.Pentru releaxare:bai turcesti, sauna, salon de masaj, baie cu aburi,Piscina:Hotelul dispune de o piscina exterioara si o piscine interioara.Sezlonguri si umbrele gratis.Facilitati pentru copii: sectiune pentru copii in piscina principala.Plaja:cu nisip fin.Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.Hotelul este situat in Alanya, la 120 km de aeroportul international Antalya si la doar 150 m de renumita plaja Kleopatra.Ultima renovare a hotelului a avut loc in anul 2010.

Facilitatile camerelor: Hotelul dispune de un total de 96 de camere, din care 4 apartamente, 12 camere superioare, o camera pentru persoanele cu dizabilitati si 79 de camera standard.Toate camerele dispun de grup sanitar propriu cu dus, uscator de par, telefon in baie, aer conditionat, tv plasma satelit, minibar, seif, telefon direct, balcon.

Facilitatile hotelului: restaurant principal bufet, restaurant a la carte “Street Life”(specific turcesc si international) bar,cafenea schimb valutar,, internet wireless,minicinema, camera tv, medicla cerere, coafor, servici de spalatorie, camera de bagaje, parcare proprie. Programe de animatie in timpul serii.

Sport si agrement:tenis, volei pe plaja, darts, sporturi acvatice pe plaja.Pentru releaxare:bai turcesti, sauna, salon de masaj, baie cu aburi.

Piscina:Hotelul dispune de o piscina exterioara si o piscine interioara.Sezlonguri si umbrele gratis.

Facilitati pentru copii: sectiune pentru copii in piscina principala.

Plaja:cu nisip fin.Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Hotelul este situat in Alanya, la 120 km de aeroportul international Antalya si la doar 150 m de renumita plaja Kleopatra.Ultima renovare a hotelului a avut loc in anul 2010.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.