Cere oferta Cere oferte
Vacante

WATER PLANET DELUXE HOTEL

4 stele

   Alanya, Turcia

Revelion în Turcia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere WATER PLANET DELUXE HOTEL, Alanya, Turcia

WATER PLANET HOTEL & AQUAPARK - 5* - OKURCALAR – ALANYA
www.waterplanet.com.tr

LOCALIZARE
Hotelul este localizat in regiunea Okurcalar, la 90kmde aeroportul Antalya si 33km de Alanya.

CAMERE
Numarul total de camere este de 417.
Camerele Standard (28-36m²; max.2+2pers), Suite(46-50m²; max.2+2pers, usa intre cele doua camere si o baie).
Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu cada, dus, uscator de par, aer conditionat, telefon cu linie directa, mini bar(apa si sucuri la cazare, re-stocare cu apa zilnic), seif, parchet laminat, TV prin satelit-canale muzica, conexiune la internet contra cost, balcon.

SERVICII
Ultra All Inclusive – bufet deschis la micul dejun, mic-dejun tarziu, gustari de dimineata, amiaza, cafea de dpua-masa, ceai, prajituri, cina, gustari de noapte. Bauturi alcoolice locale si importate, sucuri si bere in Aqua Park.
Nu include: Bauturi premium de import, sucurile proaspete de fructe, inghetata, bauturile in disco club, mancarea in Aqua Park, restaurantele A la carte cu rezervare anterioara/rtezervare platita, room service.

FACILITATI
Restauant principal pentru bufet deschis, Restaurante A la Carte – Ottoman, Bucatarie Turceasca si Batranul si Marea – restaurant cu specific marin, baruri in imprejurimea complexului hotelier. Servicii medicale, baby-sitting, stilist, spalare rufe, conexiune internet, telefon, fax, shoppin centre, inchirieri masini, internet WI-FI in lobby(gratuit).

PLAJA
Plaja privata cu pietricele a hotelului cu sezlonguri si umbrele gratuite, prosoape cu garantie. Acces cu liftul la plaja.

SPORT&ENTERTAINMENT
Piscine exterioare si indoor pentru adulti si copii, Aqua Park, teren de tennis, mini fotbal, voley plaja, basket, tennis de masa, centru fitness, bai Turcesti, sauna, masaj, spa&wellness, instalatie de noctura pentru terenul de tennis, biliard, bungee jumping, rafting artificial, sporturi de apa(contra cost)
Programe de entertainment din timpul zilei, competitii la piscina sau la plaja, spectacole de seara. Mini-club pentru copii intre 4-12 ani.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.