Cere oferta Cere oferte
Vacante

LONG BEACH RESORT HOTEL SPA DELUXE

5 stele

   Alanya, Turcia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere LONG BEACH RESORT HOTEL SPA DELUXE, Alanya, Turcia

www.hotellongbeachresort.com

Localizare:
Hotelul este situat in regiunea Incekum, la 20 km distanta fata de Alanya si la 90 km fata de aeroportul din Antalya.

Cazare:
Hotelul dispune de un numar total 653 camere, din care 458 camere standard (2+1 persoane), 90 camere family duplex (max.4 persoane, 2 camere separate cu usa de legatura intre etaje, 1 baie), 30 camere family duplex suits (max.4 persoane, 2 camere separate, cu usa, pe 2 etaje si 2 bai), 3 camere Junior suits (max.3 persoane, 2 camere cu usa de legatura, 2 bai si 2 balcoane), 11 Jacuzzi suits (2 camere separate, 1 baie cu cada, 1 baie cu Jacuzzi, sauna), 48 vile: 2 camere cu usa de legatura, acces direct din camera la piscina, sauna privata. Toate camerele au baie proprie cu cada, dus, uscator de par,
sistem central de aer conditionat, telefon direct, mini bar, seif, TV satelit si canale de muzica , balcon.

Servicii:
Ultra all inclusive - bufet deschis la micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, gustari in timpul zilei si seara, mini bar in camera, reumplut zilnic cu bauturi racoritoare si apa, toate bauturile locale si de import (standard) alcoolice si non alcoolice, restaurante A`la Carte, cu rezervare in prealabil si o data pe sejur. Nu sunt incluse in conceptul ultra all inclusive: bauturile de import de
lux, toate bauturile imbuteliate, sucurile naturale de fructe, room service, restaurantul A`la Carte Pupa Pruva.

Facilitati:
Restaurant principal- Hayat cu bufet deschis, snack bar pe plaja, cafea si Cake Cake house, restaurante A`la Carte: Hunkar (bucatarie turceasca), Bon Apetito (cu specific italienesc), Dragon (cu specific chinezesc), Orfoz (cu specific mediteraneean), baruri in cadrul complexului hotelier. Cu plata sunt: serviciile medicale, baby sitting, telefon, fax, internet si jocuri la computer, spalatorie si curatatorie, centru comercial, serviciul rent a car.

Plaja:
Plaja este privata, de nisip cu pietricele, cu umbrelute, sezlonguri si prosoape gratuite.

Sport si divertisment:
Piscine exterioare si interioare pentru adulti si copii, Aqua Park, centru fitness, baie turceasca, sauna, terenurile de tenis, baschet, volei, volei pe plaja, tenis de masa, gimnastica. Masajul, sporturile nautice, bowlingul, mancare speciala dietetica, centrul Wellness si SPA sunt contra cost. Se organizeaza programe de divertisment in timpul zilei, competitii la piscina si pe plaja, spectacole seara, mini club pentru copii cu programe speciale.
Localizare: Hotelul este situat in regiunea Incekum, la 20 km distanta fata de Alanya si la 90 km fata de aeroportul din Antalya.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.