Cere oferta Cere oferte
Vacante

KIRMAN HOTELS ARYCANDA DE LUXE

5 stele

   Alanya, Turcia

Revelion în Turcia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere KIRMAN HOTELS ARYCANDA DE LUXE, Alanya, Turcia

www.kirmanhotels.com.tr

Localizare:
Hotelul este situat in regiunea Karaburun, la 27 km de Side, la 33 km de Alanya si la 100 km de aeroportul din Antalya.

Cazare:
Hotelul are numar total de 360 camere, amplasate in patru cladiri de 4 etaje: 315 camere standard (35mp, un dormitor si o baie, max 3+1 pax), 40 camere family (45mp, doua dormitoare cu usa intre ele, max 4+1 pax) si 5 camere pentru persoane cu dizabilitati. Toate camerele au baie proprie cu cada si dus, uscator de par, aer conditionat (cu program in functie de conditiile meteorologice), telefon direct, mini bar (realimentat zilnic cu apa si bauturi racoritoare), seif, LCD TV satelit si canale de muzica, balcon, conexiune internet Wi-Fi. Camerele au vedere la mare sau la uscat.

Servicii:
Ultra All Inclusive – in intervalul orar 10.00 – 02.00, bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, gustari in restaurantul de la plaja, ceai, cafea, gustari dupa amiaza si seara, Baby Corner deschis 24h, sucuri de fructe proaspete la micul dejun, inghetata intre anumite ore, toate bauturile alcoolice si nonalcoolice locale si anumite bauturi de import, restaurant A’la Carte cu rezervare in prealabil si o data pe sejur. Nu sunt incluse in concept: bauturile speciale de import, bauturile imbuteliate, sucul natural de fructe, narghileaua.

Faciltati:
Restaurant principal cu terasa, restaurante A’la Carte - Mediterranean, Kebab House (cu specific turcesc), Chinese si Mexican, baruri pe teritoriul complexului. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie, coafor, centru comercial, telefon, fax, rent a car, internet si jocuri pe calculator. Conexiunea la interent Wi-Fi este disponibila gratuit in hotel.

Plaja:
Hotelul dispune de plaja privata de nisip si pietricele, sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite.

Sport si divertisment:
piscine de interior si exterior pentru adulti si copii, tobogane, baie turceasca, jacuzzi, centru fitness, terenuri de tenis, baschet, volei pe plaja, tenis de masa. Contra cost: sporturile nautice, sauna, masajul, iluminarea nocturna a terenurilor de tenis, biliardul.
Se organizeaza programe de divertisment cu echipe de profesionisti in timpul zilei si spectacole seara. Mini club pentru copiii cu varste cuprinse intre 04 – 12 ani.
Localizare: Hotelul este situat in regiunea Karaburun, la 27 km de Side, la 33 km de Alanya si la 100 km de aeroportul din Antalya.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.