Cere oferta Cere oferte
Vacante

Naiades Almiros River Hotel

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Naiades Almiros River Hotel, Agios Nikolaos, Grecia

Descriere: Naiades Almiros River este un hotel linistit situat aproape de plaja la iesirea din orasul Agios Nikolaos, in prefectura Lasithi, la 55 km de aeroportul din capitala Heraklion.
Plaja: Naiades Almiros River Hotel este localizat la 70 m de plaja Almiros Beach, premiata cu Blue Flag. Sezlongurile si umbrelele sunt cu plata.
Dotari camere: Naiades Almiros River Hotel dispune de 19 unitati de cazare: 11 camere duble de 25 mp, 4 camere triple de 35 mp, 3 camere quadruple de 35 mp si 1 suite cu 1 apartament de 45 mp. Toate sunt dotate cu aer conditionat (5 euro/zi), wi-fi, seif (2 euro/zi), TV satelit, frigider, fierbator electric, facilitati pentru preparat ceai si cafea, baie cu dus, uscator de par, balcon/terasa.
Facilitati hotel: Naiades Almiros River Hotel ofera clientilor receptie 12 ore/zi, salon cu terasa, camera de bagaje, wi-fi, piscina (09:00-20:00), terasa, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si cu plata pe plaja, gradina, parcare, doctor la cerere (cu plata), prim ajutor. Hotelul dispune de restaurant cu terasa (bufet si a la carte) si snack bar la piscina. Se pot practica sporturi si activitati: tenis de masa si sporturi acvatice pe plaja (cu plata).
Facilitati pentru copii: Naiades Almiros River Hotel asigura infantilor pat (la cerere, gratuit), scaune speciale, servicii de babysitting (la cerere, cu plata).
Clasificare oficiala: 2 stele.
Pagina web: http://www.naiadesalmirosriverhotel.com/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Naiades Almiros River Hotel, Agios Nikolaos, Grecia