Cere oferta Cere oferte
Vacante

White Beach Resort Taghazout

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere White Beach Resort Taghazout, Agadir, Maroc

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. White Beach Resort - Adults Only se află in Agadir si are lounge comun, restaurant, bar și grădină. Acest complex de 5 stele pune la dispoziție room-service și o zonă de plajă privată. Complexul are piscină in aer liber, centru de fitness, recepție cu program nonstop și program de divertisment in timpul serii.

Oaspeții complexului se pot bucura de un mic dejun continental sau de tip bufet.

White Beach Resort - Adults Only oferă acces la o terasă. Oaspeții pot juca tenis de masă, darts și tenis de camp la proprietate și pot inchiria autoturisme.

Plaja Taghazout se află la 700 de metri de White Beach Resort - Adults Only, iar portul Agadir este situat la 15 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Agadir-Al Massira, situat la 42 km de complex. Proprietatea oferă serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie White Beach Resort Taghazout, Agadir, Maroc