Cere oferta Cere oferte
Vacante

Tagadirt Appart-Hotel

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Tagadirt Appart-Hotel, Agadir, Maroc

Această pensiune este situată in centrul orașului Agadir, la doar 250 de metri de plajă. Proprietate are recepție cu program nonstop, piscină in aer liber și grădină cu minigolf.

Camerele de la Appart-Hôtel Tagadirt sunt decorate in stil maur si au baie privată. Studiourile si apartamentele includ zonă de luat masa si chicinetă cu frigider.

Restaurantul pensiunii Tagadirt serveste preparate din bucătăria internatională, iar oaspetii se pot bucura si de pranzuri la pachet. In plus, oaspeții pot savura băuturi la bar sau pe terasă.

Sunt disponibile facilități de biliard, darts si tenis de masă in zona de lounge comună cu TV.

In apropiere există o parcare publică gratuită, iar pensiunea se află la 6,5 km de clubul de golf Soleil. Gara este la 3 km.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Tagadirt Appart-Hotel, Agadir, Maroc