Cere oferta Cere oferte
Vacante

Riu Palace Tikida Taghazout

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Riu Palace Tikida Taghazout, Agadir, Maroc

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Hotelul Riu Palace Tikida Taghazout - All Inclusive se află in Taghazout și are bar, restaurant, centru de fitness și grădină. Acest hotel de 5 stele are club pentru copii și oferă WiFi gratuit. Hotelul pune la dispoziție o piscină in aer liber, o piscină interioară, program de divertisment seara și recepție cu program non-stop.

Camerele hotelului sunt prevăzute cu aer condiționat, dulap, fierbător, minibar, seif, televizor și baie privată, dotată cu bideu. De asemenea, camerele Hotelului Riu Palace Tikida Taghazout - All Inclusive au lenjerie de pat și prosoape.

Oaspeții pot savura mic dejun tip bufet la cazare.

Hotelul Riu Palace Tikida Taghazout - All Inclusive oferă acces la un loc de joacă pentru copii.

Plaja Taghazout este situată la 60 de metri de hotel, iar zona de surf Panorama Point se află la mai puțin de 1 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Agadir – Al Massira, situat la 36 km de Hotelul Riu Palace Tikida Taghazout - All Inclusive.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Riu Palace Tikida Taghazout, Agadir, Maroc