Cere oferta Cere oferte
Vacante

Riad Villa Blanche

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Riad Villa Blanche, Agadir, Maroc

Această proprietate este la 7 minute pe jos față de plajă. Acest hotel de tip boutique, situat la doar 400 de metri de plaja Agadir, oferă un spa cu o piscină interioară, o cadă cu hidromasaj si un hamam. In plus, oaspetii pot inota in piscina in aer liber, se pot relaxa cu un masaj sau plimba prin centrul orasului, aflat la 20 de minute de mers pe jos.

Spatiile de cazare de la Le Riad Villa Blanche combină stilul marocan cu cel contemporan si oferă un TV LCD. Toate camerele si suitele au acces Wi-Fi, iar unele oferă un balcon sau o terasă privată.

Micul dejun este servit zilnic in confortul propriei camere sau in restaurantul Villa Blanche, care oferă preparate din bucătăria marocană si frantuzească. Puteti savura cocktail-uri in bar, iar barul spa vă oferă infuzii marocane.

Printre facilitătile oferite de Villa Blanche se numără o parcare privată gratuită, un serviciu de inchirieri auto si o bibliotecă. De asemenea, personalul de la receptia deschisă non-stop poate organiza excursii turistice locale si vă poate consilia cu privire la Golf du Soleil, aflat la 10 minute de mers cu masina.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Riad Villa Blanche, Agadir, Maroc