Cere oferta Cere oferte
Vacante

Odyssee Park Hotel

4 stele

   Agadir Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Odyssee Park Hotel, Agadir, Maroc

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Hotelul Odyssee Park este situat in inima zonei turistice din Agadir, la doar 250 de metri de plaja sa privată și la 100 de metri de centrul orașului. Oferă un centru spa, o piscină in aer liber si un centru de fitness.

Camerele au aer conditionat, sistem de incălzire si baie modernă. Toate sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit, iar unele au vedere la piscină sau la grădini.

După o zi la plajă, oaspeții se pot bucura de un bufet la restaurant sau la snack baruri și de băuturi răcoritoare la piscină și in grădină.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Odyssee Park Hotel, Agadir, Maroc