Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL HYATT PLACE TAGHAZOUT BAY

5 stele

   Agadir, Maroc

Destinații însorite de toamnă

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL HYATT PLACE TAGHAZOUT BAY, Agadir, Maroc

Hyatt Place Taghazout Bay, amplasat pe coasta Oceanului Atlantic şi oferind o vedere spectaculoasă asupra acestuia, este un resort cu un concept nou, caracterizat prin eleganţă şi contemporaneitate. Ȋn imediata apropiere a hotelului se află terenul Taghazout Golf, iar oaspeţii pot beneficia deasemenea de o sală de fitness sau de un magazin deschise timp de 24H. Hotelul este amplasat pe coasta Oceanului Atlantic, la o distanţă de 3 km de centrul Thagazout Village, la 20 km de centrul staţiunii Agadir şi la 42 km de aeroportul Agadir – Al Massira

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.