Cere oferta Cere oferte
Vacante

HAMILTON Agadir

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HAMILTON Agadir, Agadir, Maroc

Situat la cativa pasi de plajele cu nisip fin din Agadir, Hotelul Adrar este amplasat in grădini frumoase si are o piscină, teren de tenis si saună.

Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat si decor interior autentic. Ele au balcon cu vedere la mare sau spre grădină, baie separată si TV. Este disponibil internet Wi-Fi gratuit.

Seara, restaurantul Adrar serveste preparate din bucătăria marocană si internatională. Puteti lua o băutură de la bar si apoi puteti dansa pe ritmuri orientale in clubul de noapte Adrar. In timp ce vă relaxati la piscină, puteti lua o gustare de la barul de la piscină, care serveste mancare toată ziua.

Situat pe coasta Atlanticului, in apropiere de poalele muntilor Atlas, Hotelul Adrar este un punct de plecare ideal pentru explorarea regiunii Souss Massa. Vizitati plajele, suk-urile, precum si forturile, dunele de nisip sau muntii. Hotelul se află la doar 20 de minute de aeroportul Agadir si pune la dispozitia oaspetilor parcare gratuită.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie HAMILTON Agadir, Agadir, Maroc