Cere oferta Cere oferte
Vacante

Lagaria Hotel

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Lagaria Hotel, Afytos, Grecia

LOCALIZARE: In vecinatatea unei plaje cu nisip este situat hotelul Lagaria Hotel. Cel mai apropiat oras este Kalithea.


FACILITATI HOTEL: Hotelul cu 2 etaje are 18 camere, distribuite intr-o cladire principala si o cladire alaturata. Ofera oaspetilor sai o receptie deschisa nonstop, un hol cu bar, lift, aer conditionat, seif (gratuit) si o zona de parcare gratuita, 2 baruri, WiFi este disponibil gratuit. Serviciul de spalatorie/calcatorie este disponibil contra cost.
In zona exterioara a hotelului in stil mediteranean veti gasi o piscina cu o piscina pentru copii. Aici sunt disponibile gratuit sezlonguri si umbrele de soare, bar la piscina cu bauturi racoritoare.
In zona exterioara a hotelului exista o zona de joaca pentru copii.


FACILITATI CAMERE: Camera dubla standard: patut (gratuit), podea cu gresie, balcon sau terasa, internet (gratuit), seif (gratuit) si TV prin satelit, precum si aer conditionat reglabil individual. Baie cu dus.
Camera dubla standard (fara balcon-terasa, Economy):
Cu pardoseala cu gresie, internet (gratuit), seif (gratuit) si TV prin satelit, precum si aer conditionat reglabil individual. Baie cu dus (dimensiunea camerei: 17 m).


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.