Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere 8 ART HOTEL, SHANGHAI AREA, China

Centrally located in Shanghai and directly opposite The Bund, The boutique Shanghai 8 Art Hotel is surrounded by bars and restaurants. Free Wi-Fi access is available in all areas. Shanghai 8 Art Hotel is a 10-minute walk from Yu Garden, 1.9 km from Xintiandi bar and entertainment area and 2.6 km from Jin Mao Tower. The ferry pier links to Lujiazui Financial District is a 10-minute walk away. Chic rooms here will provide you with a flat-screen TV with cable channels and air conditioning. There is also an electric kettle. Featuring a shower, private bathrooms also come with a hairdryer and free toiletries. Extras include a desk and a safety deposit box. At Shanghai 8 Art Hotel you will find a 24-hour front desk, a garden and a terrace. Other facilities offered include a shared lounge and luggage storage.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.