Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

7 DAYS INN SHANGHAI GUILIN ROAD SUBWAY STATION BRANCH

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere 7 DAYS INN SHANGHAI GUILIN ROAD SUBWAY STATION BRANCH, SHANGHAI AREA, China

Located in Xujiahui and Everbright Center Xuhui, 7 Days Inn Shanghai Guilin Road Subway Station Bra is a perfect starting point from which to explore Shanghai. Featuring a complete list of amenities, guests will find their stay at the property a comfortable one. Take advantage of the hotel's free Wi-Fi in all rooms, daily housekeeping, 24-hour front desk, Wi-Fi in public areas, car park. Designed for comfort, selected guestrooms offer television LCD/plasma screen, air conditioning, desk, telephone, internet access – LAN (complimentary) to ensure a restful night. The hotel offers various recreational opportunities. 7 Days Inn Shanghai Guilin Road Subway Station Bra combines warm hospitality with a lovely ambiance to make your stay in Shanghai unforgettable.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.