Cere oferta Cere oferte
Vacante

TRENTE TROIS (33)

3 stele

   Geneva Airport

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere TRENTE TROIS (33), Geneva Airport, Elvetia

The Hotel Trente Trois (Hotel 33) is located just 1.2 km from the airport and 4 km from the centre of Geneve. The hotel has a 24h reception, cafeteria/restaurant, breakfast service and parking facilities. There is a swimming hall, hairdressers and various shops at 50 m from the hotel. The guestrooms are fitted with bathroom, cable-TV, telephone and mini-bar. Address: 82 Avenue Luis-Casai, 1216 Geneve, Switzerland Close to the airport in Cointrin, Geneve.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.