Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

HOLIDAY INN EXPRESS GENEVA AIRPORT

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOLIDAY INN EXPRESS GENEVA AIRPORT, Geneva Airport, Elvetia

general: This 3 star hotel is located close to the airport of Geneva and was established in 2003. The hotel is a short drive away from Geneva lake and its famous water fountain, the nearest train station is Airport. Bus and tramway station is Blandonnet and only a three minute walk from the hotel. The Hotel has a breakfast restaurant, a bar and a conference room. All 154 rooms are equipped with free wireless Internet access, hairdryer and air conditioning and were fully refurbished at the beginning of 2016. Cet établissement 3 étoiles se situe proche de l'aéroport et a été construit en 2003. L'hôtel se trouve à une courte distance en voiture du Lac Léman et de son célèbre jet d'eau et la gare la plus proche est celle de l'aéroort de Genève. La station de bus et de tramway la plus proche se nomme Blandonnet et se situe à 3 minutes à pied de l'hôtel. L'établissement propose une salle de petit déjeuner, un bar et une salle de conférences. Chacune des 154 chambres est équipée du Wi-fi gratuit, sèche-cheveux, air conditionné. Toutes les chambres ont été rénovées début 2016.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie HOLIDAY INN EXPRESS GENEVA AIRPORT, Geneva Airport, Elvetia