Vacante

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere BENCZUR, Budapest, Ungaria

The hotel features 159 accommodation units. Guests of the hotel are welcomed in the lobby, which has a 24-hour reception and a 24-hour check-out service. Amenities include a cloakroom, a safe and currency exchange facilities. Internet access and wireless internet access are available in the public areas. Gastronomic options offered by the hotel include a restaurant, a dining area, a breakfast room, a café and a bar. The grounds of the hotel feature a playground and an attractive garden. Guests arriving in their own vehicles can park in the car park. Guests can also use the bicycle storage facilities. Among the additional services available are room service and a laundry. Active guests can make use of the bicycle hire service to explore the surrounding area. There is a business area with a conference room and a business centre.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie BENCZUR, Budapest, Ungaria