Cere oferta Cere oferte
Vacante

CASA CAPSA

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere CASA CAPSA, Bucuresti, Romania

HOTEL: This luxurious hotel, was built in 1852, renovated in 2002, has 3 floors, 60 rooms and 2 suites. In the entrance, guests are offered a lobby with a reception and a safety deposit box service. Regarding the food and beverage offering, the establishment has a café, a bar and a classy restaurant. Guests are also offered shops and a souvenir shop. It has a wake-up service, a postal service, conference rooms, a car park, room service and a laundry service. SITUATION: This historic hotel is in Bucharest the heart of 200 metres away, guests have public transport services, this hotel is situated 20 kilometres away from a beach ,Henri Coandă Airport. ROOM: The comfortable rooms, a bathroom, a direct line telephone, satellite or cable TV, a radio, internet, an air-conditioning system, a mini-bar and a king-size bed. The establishment has rooms 2 beds. FACILITIES: The establishment has a sauna and a massage service. PAYMENT METHODS: The establishment accepts Visa and Mastercard. OTHERS: Regarding the food and beverage provision, the establishment offers à la carte lunch and dinner.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie CASA CAPSA, Bucuresti, Romania