Cere oferta Cere oferte
Vacante

ASTORIA

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere ASTORIA, Barcelona, Spania

general: Boutique hotel in downtown Barcelona. Raised in a typical Modernist building in the Eixample quarter, the hotel casts a spell through detail. It is very well connected to Barcelona's main thoroughfares: Diagonal Avenue and Paseo de Gracia, in the very commercial, leisure and entertainment areas. Astoria Boutique Hotel offers guests a courtesy Mercedes Smart alongside free tickets to Barcelona's Egypt Museum. The hotel's facilities are characterized by a classical and meticulously detailed design, warm colours in rooms and a majestic marble hall and a minimal rooftop with swimming pool, bar and beautiful views to the city. It also offers two meeting rooms to hold different kinds of event. *Pets: only small dogs.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie ASTORIA, Barcelona, Spania