Cere oferta Cere oferte
Vacante

ANESIS

3 stele

   Ayia Napa

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere ANESIS, Ayia Napa, Cipru

The hotel comprises a total of 105 accommodation units. Guests of the hotel are welcomed in thefully air conditioned lobby, which has a 24-hour reception service. Services such as a luggage room, a safe and currency exchange make for a comfortable stay. Internet access is available in all public areas and the rooms (at a charge). Gastronomic options include a restaurant and a bar. Children can have fun playing in the small kindergarden and the kids’ pool. Additional features of the hotel include a TV area and a video games corner, a large free forming pool with many water features and a modern confrerence centre. Guests arriving in their own vehicles can park in the hotel’s private car park. Additional services room service and ironing boards/ dry cleaning.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.