Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL SULINA INTERNATIONAL

4 stele

   Mamaia, Romania Vezi pe harta

Litoral Marea Neagra România

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL SULINA INTERNATIONAL, Mamaia, Romania

INFORMATII GENERALE

O vacanta la mare cu gaca vesela, o aniversare romantica, o cerere mai speciala, un week-end cu distractie non-stop, o intalnire de afaceri, un seminar cu colaboratori pretentiosi sau pur si simplu cateva zile de odihna, indiferent ce iti propui, Hotel Sulina International este locul perfect.

FACILITATI UNITATE

Dotari generale: restaurant, parcare proprie , pastrare obiecte de valoare, terasa, bar.
Restaurantul Aqua este situat la parterul hotelului. Are o capacitate de 80 de persoane, acees la terasa dinspre mare, animata de fantana arteziana din imediata vecinatate a hotelului. In meniul restaurantului se regasesc preparate din bucataria internationala. Aici se pot servi micul dejun in regim bufet suedez, pranzul si cina a la carte, dar totodata va puteti desfata cu o bautura racoritoare pe terasa restaurantului.

Restaurantul Velvet este situat la etajul I al hotelului. Are o capacitate de 180 locuri si permite o vedere panoramica asupra tarmului.
Asemeni restaurantului Aqua, meniul este format din preparate ale bucatariei internationale. In restaurant se pot servi micul dejun in regim bufet suedez, pranzul si cina a la carte. Capacitatea restaurantului permite organizarea de receptii si evenimente de dimensiuni medii.
Sali de conferinta: 1 - o sala de evenimente si conferinte, cu terasa.


DESCRIERE CAMERE
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus, balcon -(mobilier de balcon), internet -wireless, uscator de par, halat de baie, telefon in camera si in baie. Apartamentul are doua balcoane. Toate spatiile de cazare au vedere laterala la mare.

Numar total camere: 156
Duble: 146 - Camere duble cu pat matrimonial si doua paturi.
Camera Matrimoniala 3*: suprafata totala 14 mp; pat dublu (1600/1900 cm). Numarul maxim de persoane admise este 2 adulti si un copil lt;12 ani. Spatiul din camera nu permite instalarea unui pat suplimentar.
Camera Twin 4*: suprafata totala 17 mp; doua paturi de 1 persoana (900/1900 cm x 2). Numarul maxim de persoane admise este 2 adulti si 2 copii lt;12 ani. Spatiul din camera permite instalarea unui pat suplimentar (se accepta un singur pat suplimentar).
Apartamente: 10 - Apartament: (suprafata totala 36 m), compus dintr-o camera dubla superioara si un living cu canapea extensibila (1600/2000 extinsa), o baie cu dus, doua balcoane. Numarul maxim de persoane admise de 4 adulti.


LOCALIZARE
Hotelul este situat la 50 m de plaja.

POLITICI
REGULAMENT INTERN HOTEL SULINA INTERNATIONAL 4*/3*.
Ziua hoteliera incepe la ora 17.00 (ora de la care camera poate fi ocupata/ check-in). Ziua hoteliera se termina la ora 12.00 (ora la care trebuie eliberata camera/check-out).
Nu este permis accesul in hotel sau restaurant cu alimente si bauturi din exterior. Produsele oferite la mic dejun, dejun si cina se vor consuma doar in interiorul restaurantului/terasei pe parcursul desfasurarii mesei.
In cadrul Hotelului Sulina Interantional FUMATUL NU ESTE PERMIS.
Nu este permisa iesirea cu produse alimentare si bauturi din locatie.

Accesul animalelor de companie este interzis.
Cazarea se va face in baza prezentarii voucher-ului a actului de identitate (inclusiv pentru copii) si a completarii fisei de turist la receptie.
Alocarea camerelor se face in functie de disponibilitatea hotelului din ziua check-in-ului. Din acest motiv nu putem garanta pe un anumit etaj, camerele alaturate sau situarea intr-un anumit sector. Solicitarile de acest gen sunt considerate preferinte ale turistilor pe care incercam sa le satisfacem in limita disponibilitatilor, FIIND EXCLUSA INSA GARANTAREA.
Parcarea este gratuita in limita locurilor disponibile si nu se retin locuri pentru turisti.


SERVICII MASA
Micul dejun se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii, in sistem bufet suedez. Micul dejun achitat nu poate fi transformat in fisa cont, pranz /cina.
Pranzul si cina se servesc in sistem fisa cont, servire a la carte.


FACILITATI EVENIMENTE
Sala Velvet, aflata la etajul 1 al hotelului, este locatia perfecta pentru team building-uri, intalniri de afaceri, conferinte, cursuri de perfectionare si alte evenimente corporate.


Sala Velvet este dotata cu echipamente profesionale de sonorizare, efecte de lumini si proiectie ce includ lumini de scena, lumini ambientale inteligente si lumini arhitecturale, proiectoare profesionale si un impunator ecran de proiectie, retea wi-fi de mare viteza si permite accesul catre terasa cu vedere spectaculoasa la mare.


Capacitate, in functie de aranjamente:
180/200 locuri - teatru,
120 locuri - mese rotunde, cu vizibilitate la ecran pentru toti participantii,
150 locuri- Classroom,
70 locuri - U-shape,
80 locuri - Consiliu.




Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie HOTEL SULINA INTERNATIONAL, Mamaia, Romania