Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Hotel Six Senses Laamu

Hotel *****
  • Google+
  • Twitter
  1. Maldive
  2. Maldive
  3. Maldive
MWR MLE14115
Ce impresii v-a lăsat acest loc? Scrieţi-vă opinia

  

 

 

 

Descriere

Hotelul este amplasat in Laamu Atoll pe o insula de 700m lungime si 250m latime. Insula este situata la 245 km de Male. Transferul se face cu un zbor intern de aproximativ 50 minute si barca rapida timp de aproximativ 15 minute.


Informatii si dotari hotel

Dotari generale:

Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurant principal, baruri, restaurante a-la-carte, bijuterie, acces la internet, infirmerie.

Dotari camere:

Lagoon Water Villa: suprafata aproximativa 110 mp (inclusiv spatiu exterior), baie, uscator de par, halat de baie, Tv, DVD player, telefon, aer conditinat, ventilator de tavan, minibar, aparat de cafea/ceai. Vila este contruita pe piloni deasupra lagunei. Permite cazarea a maxim 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii sub 11 ani (maxim 1 pat suplimentar).
Lagoon Beach Villa: suprafata aproximativa 220mp (inclusiv spatiul exterior), aceleasi dotari ca si Lagoon Water Villa, amplasata pe plaja, gradina privata cu sezlonguri si acces pe plaja. Permite cazarea a maxim 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii sub 11 ani (maxim 1 pat suplimentar).
Ocean Water Villa: suprafata aproximativa 108mp, aceleasi dotari ca si Lagoon Water Villa, acces direct la ocean. Permite cazarea a maxim 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii sub 11 ani (maxim 1 pat suplimentar).
Ocean Beach Villa: aceleasi dotari ca si Lagoon Beach Villa cu amplasare spre ocean. Permite cazarea a maxim 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii sub 11 ani (maxim 1 pat suplimentar).

Servicii si facilitati

Servicii masa:

Mic dejun

Fitness/Wellness/Sport:

Centru fitness, snorkeling, volei pe plaja, tenis de masa, bai cu aburi.
Contra cost: surf, katamaran, caiac, banana, yoga.
Preţurile sunt disponibile în agenţiile EXIMTUR, vă rugăm solicitaţi oferta de preţ.