Cere oferta Cere oferte
Vacante

ROYAL PALACE HELENA SANDS

5 stele

   Sunny Beach, Bulgaria Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere ROYAL PALACE HELENA SANDS, Sunny Beach, Bulgaria

Localizare: Hotelul este localizat pe plaja, la 1,5 km de centrul statiunii Sunny Beach si 7 km distanta fata de Nessebar.


Capacitate: 153 duble standard (114 sunt cu vedere la mare, 16 Junior Suite, 13 Sute, 6 duplex suite, 1 presidential suite, 1 vicepresidential suite .



Facilitati hotel: restaurant principal, restaurant pescaresc a la carte, piscina interioara si exterioara, bar la piscina, terasa, sezlonguri/umbrelute/prosoape gratuite, centru Wellness, schimb valutar, internet, magazine, parcare pazita, muzica live.


Facilitati camere: Camerele au cam 45 mp si sunt echipate cu: 2 patuti twin sau pat dublu, canapea extensibila, Tv prin satelit, LCD Tv, aer conditionat/incalzire, telefon, uscator de par, minibar, seif, balcon, capacitate maxima : 2 adulti + 1 copil pana la 12 ani sau 3 adulti.


Junior Suite: living si dormitor separate printr-o arcada, pat dublu / 2 paturi twin, canapea extensibila in living, capacitate maxima : 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti, cca 65 mp.


Gratuit: accesul la piscina, sala de fitness, piscina interioara, prosoape, sezlonguri si umbrelute la plaja si la piscina, seif si wireless/ internet cu cablu in camere, wireless la Lobby.


Suite: living si dormitor cu usa intermediara, pat dublu / 2 paturi twin, canapea extensibila in living, capacitate maxima : 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti, cca 75 mp



DBL INLAND - Double superior cu vedere la Hotel Fiesta



DBL INLAND view single use - Double superior room - single use - cu vedere la Hotel Fiesta



DBL SEA VIEW - Double superior room cu vedere la mare



JUNIOR SUITE - Junior Suite (2 camere fara usa intermediara


SUITE: 2 camere cu usa intermediara


Duplex suite: 2 camere pe 2 nivele : parter si etaj, fara usa intermediara.





Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie ROYAL PALACE HELENA SANDS, Sunny Beach, Bulgaria