Cere oferta Cere oferte
Vacante

PORTO CARRAS - SITHONIA BEACH

5 stele

   Sithonia, Grecia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere PORTO CARRAS - SITHONIA BEACH, Sithonia, Grecia

Bine 7.1 Booking.com Situat pe plaja de nisip, hotelul ce ofera conditii de 5 stele este inconjurat de gradini amenajate, are un port privat, cazino si un centru SPA. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!SPA & Welness
O oaza de liniste intinsa pe 2275 mp va invita sa va bucurati de: piscina interioara cu apa de mare, piscina cu thalasso-terapie, sauna, baie de aburi, 11 Sali de tratamente, manichiura si pedichiura, salon de coafura. Accesul este permis doar persoanelor peste 16 ani.

Drinks & Food
Hotelul ofera all inclusive. Hotelul are un restaurant principal, deschis zilnic la micul dejun, pranz si cina, un restaurant A la carte in care accesul copiilor nu este permis, un restaurant cu autoservire pentru gustari si un restaurant A la carte deschis zilnic pentru cina. Exista un bar principal, un bar la piscina, un bar pe plaja si un club de noapte.

Sport si divertisment
Pentru a avea o vacanta activa si amuzanta, oaspetii hotelului se pot bucura de cele 2 piscine interioare si exterioara, de piscinele cu thalasso-terapie sau jacuzzi, de tobogane, o sala de fitness, precum si de programele de animatie din timpul zilei sau de seara.

Localizare
Hotelul este situat pe o plaja cu nisip, in statiunea exclusivista Porto Carras. In oraselul cosmopolit Neos Marmaras, situat la 1.5 km, se ajunge cu taxiul pe apa, sau cu masina. Sezlongurile si umbrelele de pe plaja sunt gratuite. Hotelul este recomandata amatorilor de relaxare si lux.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.