Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL OPERA

4 stele

   Mamaia, Romania Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL OPERA, Mamaia, Romania

DESCRIERE UNITATE
Acesta locatie unica pe litoralul romanesc, inaugurata in luna mai a anului 2017, isi propune sa va ofere detasare totala de cotidian, prin anticiparea dorintelor si asteptarilor dumneavoastra. Timpul petrecut in Complexul Opera sa fie masurat doar in zile insorite petrecute fie pe plaja privata a hotelului sau la piscina, si in seri elegante in care mancarurile si bauturile rafinate servite in restaurantul si barurile hotelului va vor desfata simturile.
Complexul Opera va pune la dispozitie un pachet complet de servicii de excelenta, un personal bine instruit, dar mai ales dotari de ultima generatie, moderne si unice pe riviera romaneasca.
Hotel Opera este in acelasi timp si locul ideal pentru calatoriile de afaceri. Pune la dispozitie o sala de conferinte performant dotata pentru a multumi chiar si cele mai exigente cerinte. Aceasta este amplasata la ultimul etaj al hotelului si este inconjurata de o terasa care va ofera o vedere panoramica asupra Marii Negre si a lacului Siutghiol.
Pentru momentele de relaxare va invita in Sky bar, acolo unde veti fi intampinati cu gustari rafinate si cocktailuri savuroase si nu in ultimul rand, masina dumneavoastra va fi in siguranta in parcarea privata si pazita a hotelului, in limita locurilor disponibile.

FACILITATI UNITATE
Dotari generale: restaurant, parcare proprie -gratuita in limita locurilor disponibile, internet -acces gratuit internet wireless, bar, piscina exterioara incalzita- acces gratuit.
SKYBAR
Sky barul, situat la etajul al noulea al hotelului, si inconjurat de o terasa in sticla cu vedere panoramica asupra marii si a lacului Siutghiol, va ofera intr-o nota eleganta cocktail-uri, bauturi fine, vinuri dintre cele mai bune, intr-o atmosfera unica.
In acest loc magic trebuie doar sa va lasati vrajiti de frumusetea cerului, a marii si a apusului de soare, alaturi de un cocktail savuros!
Sky barul este locul ideal pentru organizarea evenimentelor private, privelistea , serviciile personalului, dar mai ales amplasamentul unic vor aduce evenimentului dumneavoastra unicitatea pe care v-o doriti.

Hotelul asigura gratuit 2 sezlonguri pe plaja/camera/sejur.

DESCRIERE CAMERE
Dotari camere: aer conditionat, TV -LCD, minibar, seif, baie cu dus, internet -acces gratuit internet wireless, uscator de par. Toate camerele au vedere la mare, sunt elegant decorate, pastrand cromatica naturala a peisajului, nuantele de turquoise, albastrul marin si auriul nisipului fiind in ton cu amplasarea hotelului direct pe plaja, sistem de acces in camera pe baza cartelelor magnetice, halate baie, papuci si un meniu special de perne la dispozitia dumneavoastra intr-un pat king - size.

Numar total camere: 89
Duble: 85 - camere deluxe
Apartamente: 4 - dintre care 2 senior suite si 2 senior sky suite. Cele 2 Senior Suite creeaza pentru dumneavoastra spatiul ideal de cazare in timpul unei calatorii de afaceri, dar si o atmosfera relaxanta si primitoare pentru un sejur excelent pentru familiile cu copii, cat si pentru cuplurile de toate varstele. Suitele au vedere frontala la mare, beneficiaza de terase vaste, complet mobilate, iar intimitatea este completata de prezenta plantelor exotice. Camera este dotata cu living cu canapea, o eleganta comoda ce incorporeaza barul, lampadare elegante si finisaje de cea mai inalta calitate, iar dormitorul dispune de un pat king-size, o comoda spatioasa cu o oglinda eleganta si un dressing generos. Senior Sky Suite sunt situate la ultimul etaj al hotelului, au vedere frontala la mare si beneficiaza de terase vaste, complet mobilate fiind dotate astfel: Living cu canapea, o eleganta comoda ce incorporeaza barul, lampadare elegante si finisaje de cea mai inalta calitate, dormitorul cu pat king-size va pune la dispozitie o comoda spatioasa cu o oglinda eleganta si un dressing generos. Suitele dispun de 2 bai mari, una amplasata in zona dormitorului dotata complet, avand cabina de dus, uscator de par, cea de-a doua situata in living este dotata cu o cada spatioasa.

SERVICII MASA
Restaurantul, cu o capacitate de 120 locuri in interior si 250 locuri pe terasa este locul unde va rasfatam gusturile cu preparate speciale din bucatariile internationale atat la micul dejun cat si la celelalte mese, pe tot parcursul zilei. Micul dejun se serveste in sistem bufet suedez (pentru minim 20 de persoane).

FACILITATI COPII
CAMERA DUBLA- capacitate maxima 2 adulti si 1 copil 0- 15 ani

FACILITATI EVENIMENTE
Sali de conferinta: 1 - Sala de conferinte, cu o capacitate de 70 locuri, este locul ideal pentru organizarea evenimentelor dumneavoastra, corporate, training, petreceri ori lansari de produse. Va punem la dispozitie dotarea completa de bussines, dar si un spatiu de relaxare, o terasa spatioasa, cu vedere panoramica asupra marii si a lacului Siutghiol.







Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie HOTEL OPERA, Mamaia, Romania