Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL NYOTA

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL NYOTA, Mamaia, Romania

INFORMATII GENERALE
Localizat la kilometrul 0 al distractiei din Mamaia, in zona de nord a Statiunii, hotelul NYOTA va asteapta cu 73 spatii de cazare potrivite pentru weekend-urile cu nopti albe dar si pentru sejururi lungi cu familia la Marea Neagra.

FACILITATI UNITATE
Dotari generale: restaurant, parcare proprie- etajata, supravegheata video, internet -wi-fi, bar la piscina, terasa.
Facilitati gratuite: accesul si sezlongul la piscina incalzita a hotelului (in limita locurilor disponibile in perioada 15.05-15.09), sezlong si umbrela la plaja (in limita locurilor disponibile in perioada 01.06-15.09 pe plaja Asylum), internet, parcare garantata pentru fiecare camera.
Sali de conferinta: 2 sali de cate 20 locuri fiecare care se pot transforma intr-o sala de 40 locuri; 1 sala de 70 locuri in sistem teatru. Salile de conferinta sunt dotate cu sonorizare, ecrane, video proiectie si internet WI-FI.
Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber- incalzita, cu zona de hidromasaj si zona pentru copii.

DESCRIERE CAMERE
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus, balcon, internet -wi-fi, uscator de par, halat de baie, papuci de casa, telefon, plasa de tantari.
DUBLA SUPERIOARA
Suprafaa camerei: 22 m, un pat King size (180/200 cm) sau 2 paturi de o persoana (90/200 cm); Capacitate maxima: 2 adulti si un copil pana la 7 ani.
DUBLA EXECUTIVA
Suprafaa camerei: 35 m, un pat King size (180/200 cm) si o canapea extensibila; Capacitate maxima: 2 adulti si doi copii pana la 12 ani neimpliniti.
FAMILY ROOM Este compusa din 2 DUBLE SUPERIOARE alaturate, cu usa intre ele.
Suprafaa camerei: 44 m, un pat King size (180/200 cm) si 2 paturi de o persoana (90/200 cm); Capacitate maxima: 4 adulti si 2 copii pana la 7 ani neimpliniti.
APARTAMENT DELUXE
Suprafaa apartamentului: 70 m (un dormitor si un living): un pat King size (180/200 cm) in dormitor si o canapea extensibila in living. Capacitate maxima: 4 persoane dar nu mai mult de 3 adulti.

LOCALIZARE
Hotelulul NYOTA se afla in zona de nord a statiunii Mamaia, la 100 de metri de plaja.

SERVICII MASA
Se acorda in restaurantul Nyota, categoria 4 stele, micul dejun in sistem bufet suedez, pranzul si cina in sistem a la carte.

FACILITATI COPII
Copiii cu varsta cuprinsa intre 0- 2 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate











Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie HOTEL NYOTA, Mamaia, Romania