Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL MELODIA

Litoral Romania - Hoteluri All Inclusive
 | 
Litoral Marea Neagra România
 | 
Litoral România - Înscrieri Timpurii 2024
 | 
Destinații în România

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL MELODIA, Venus, Romania

INFORMATII GENERALE

Hotel Melodia este amplasat in zona linistita a statiunii Venus, acolo unde briza marii iti bate in geam si soarele bland te trezeste dimineata.

FACILITATI UNITATE
Dotari generale: parcare proprie -(gratuita, 80 locuri), acces persoane cu dizabilitati, Clubul copiilor, bar la pisicina.
Accesul la Clubul copiilor si locurile de joaca din incinta hotelului se pot face doar in functie de reglementarile legislative in vigoare pe durata sejurului.

Servicii:
Incluse in tarif: parcare in limita locurilor disponibile (80 locuri), acces piscine adulti si copii (jacuzzi, sezlong, umbrela, masuta), doua locuri de joaca pentru copii, Club copii, zona relaxare (sauna, sala fitness), primire si expediere corespondenta, informatii turistice, rezervari.
Plaja privata dotat cu sezlonguri si umbrele, acces gratuit si in limita locurilor (150 m distanta fata de hotel).
Servicii contra cost: masaj (preturile sunt afisate in receptie).

Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber -acces gratuit, pentru adulti si pentru copii, sala fitness -acces gratuit, sauna- acces gratuit, masaj (contra cost).Una dintre cele mai generoase de pe litoralul romanesc, piscina Hotel Melodia are o suprafata de peste 200 m, cu adancime variabila, intre 1,10 - 2,10 m. Apa este incalzita la o temperatura de minimum 26 si dispune de o sectiune cu Jacuzzi, pe care o poti activa atunci cand doresti. Cei mici se pot bucura de piscina pentru copii cu adancimea de doar 0,5 m.

DESCRIERE CAMERE
Duble - 30 camere cu pat matrimonial si 71 camere cu doua paturi.
Apartamente - apartamentul este compus din living si dormitor.
Dotari camere: Cazarea se face in camere cu balcon, dotate cu un pat matrimonial sau cu 2 paturi tip twin. Camerele sunt mochetate, dotate cu yala magnetica, economizor, minibar, seif, TV LCD (cablu 65 programe), telefon, uscator de par, instalatie de climatizare. Toate camerele au in dotarile bailor cabina de dus.Accesul la internet (wireless) este gratuit.
Tipul de camera alocat (twin sau matrimoniala) se stabiliste la momentul cazarii turistului in functie de disponibilitatea hotelului.
Este strict interzis gatitul in camera si accesul cu orice tip de dispozitive elecrocasnice.

LOCALIZARE
Hotelul este situat la aproximativ 150 m de plaja.
Plaja: larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare.

POLITICI
Nu se accepta animale de companie.

SERVICII MASA
-se asigura in unitatea restaurant Melodia (categoria 4 stele).
Pachetul all inclusive include:
- mic dejun (07:30-10:00), pranz (12:00-14:30) si cina (19:00-21:30) sub forma de bufet suedez, apa, bauturi racoritoare si cafea (07.30-21:30)
- vinul casei si bere draft (11:00-21:30) oferite la restaurant si la barul de la piscina SeaHorse
- gustari (produse patiserie, inghetata, popcorn,fructe etc.) intre orele 16.30-17.30 - la barul de la piscina SeaHorse
- bauturi alcoolice (vodka, brandy, rom, vermut, lichior,whiskey) - in timpul pranzului si al cinei, oferite la restaurant.
- sunt disponibile optiuni de masa pentru copiii sub 4 ani
In prima zi se serveste cina, iar in ultima zi, mic dejun si pranz.
Incepand de la ora 20:00 va fi program cu muzica live si se vor desfasura activitati la barul de piscina. Servirea se va face doar a la carte incepand cu ora 21:30.
In perioadele 22.06.-30.06.2024 si 07.09.-15.09.2024 pranzul sau cina se pot servi a la carte din meniul restaurantului. Serviciile de masa incluse in pachetele predefinite se vor servi in sistem bufet suedez pentru
minim 40 de persoane; in caz contrar, cina se va servi in sistem fisa cont (a la carte din meniul restaurantului).
Nu este permis accesul turistilor in restaurant cu bauturi din exteriorul hotelului.

FACILITATI COPII (in camera cu 2 adulti):
Al doilea copil, indiferent de varsta achita obligatoriu pat suplimentar.
In camera dubla se cazeaza maxim 2 adulti si 2 copii.

FACILITATI EVENIMENTE
Sali de conferinta: 3 - sala TANGO (maxim 246 locuri) -400 MP; sala JAZZ- (maxim 119 locuri) -130 MP; sala BOLERO- (maxim 109 persoane)-150 MP.








Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Intrebari frecvente HOTEL MELODIA, Venus, Romania

Pot achizitiona sejurul la Hotel Melodia Venus prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la Hotel Melodia Venus?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la Hotel Melodia Venus?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la Hotel Melodia Venus?

La Hotel Melodia Venus, check-in-ul se face pana cel tarziu la ora 18:00. Check-out-ul se face pana cel tarziu la ora 12:00.

Hotel Melodia Venus este potrivit pentru copii?

Da, hotelul este potrivit si pentru familiile cu copii. Sunt amenajate doua locuri de joaca, piscina in aer liber, dar si un Club al copiilor. Mai mult, camerele sunt dotate cu paturi suplimentare, in functie de numarul de copii si exista posibilitatea de a alege optiuni de mese dedicate copiilor sub 4 ani.

Hotel Melodia Venus accepta animale de companie?

Politica hotelului nu accepta accesul cu animale de companie.

Care sunt principalele facilitati la Hotel Melodia Venus?

Hotelul Melodia din Venus ofera servicii de wellness si fitness (masaj, sauna, sala fitness etc.), cat si activitati de divertisment desfasurate de-a lungul zilei la barul de la piscina (concerte cu muzica live, diverse activitati pe parcursul zilei pentru copii etc.). Hotelul este pozitionat la aproximativ 150 m de plaja nisipoasa, cu intrare lina in mare, deci o zona potrivita si pentru cei mici.

Exista optiunea de all inclusive la Hotel Melodia Venus?

Hotelul Melodia Venus functioneaza in sistem all inclusive. Pachetul include mic dejun, pranz si cina, la care se adauga bauturi oferite la restaurant si bar si gustari. Mai multe detalii sunt disponibile pe site.

Exista parcare privata la Hotel Melodia Venus?

Hotelul dispune de parcare proprie, gratuita, in limita a 80 de locuri cu acces pe baza de card.

Locatie HOTEL MELODIA, Venus, Romania