Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL LIVADIA

Destinații în România
 | 
Stațiuni balneo în România

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL LIVADIA, Baile Olanesti, Romania

INFORMATII GENERALE
Hotel Livadia este situat pe Aleea Izvoarelor din Baile Olanesti, in apropierea Parcului Central.
DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Hotelul dispune de restaurant clasificat la 3* cu meniu dietetic si a-la-carte, bar de zi, sala de conferinta, 2 cabinete medicale, baza proprie de tratament, 2 lifturi, parcare.
FACILITATI UNITATE
In baza de tratament a hotelului se asigura cure de tratament pentru urmatoarea gama de afectiuni:
- boli digestive si ale glandelor anexe, dischinezii bilio-duodenale, ulcer sau gastrita cu hiposecretie acida, suferinte ale stomacului operat, colecistopatii cronice, sindrom disfunctional postcolecistectomie, hepatopatii cronice stabilizate, colopatii cronice si sindroame de colon iritabil;
- boli renale, microlitiaze si litiaze renovezicale, infectiile tractusului urinar, suferintele rinichiului operat, nefropatiile interstitiale cronice, rinichiul malformat sau unic congenital ori chirurgical;
- boli endocrine metabolice, diabet zaharat, dislipidemii, obezitate, hiperglicemie si guta;
- boli alergice cu localizare cutanata, ORL, pulmonara sau digestiva;
- boli ale aparatului locomotor sindroame miofasciale, tendinite, periartrite, fibromialgie, artroze ale coloanei vertebrale sau articulatiilor periferice, sindroame dureroase si disfunctionale datorate reumatismelor inflamatorii cronice, sechele postoperatorii sau ulterioare tratamentelor ortopedice, algodistrofie, neuropatii periferice.
Proceduri terapeutice: electroterapie (curenti galvanici, diadinamici, interferentiali, TENS, curenti excitomotori si cu impulsuri reglabile); ultrasonoterapie in regim continuu sau cu impulsuri, asociat cu electroterapie de tip interferential sau diadinamic; laserterapie; masaj somatic si reflex; termoterapie; magnetoterapie; bai galvanice; cura de ingestie cu ape minerale; kinetoterapie.
DESCRIERE CAMERE
Apartamentele sunt formate dintr-un dormitor cu pat matrimonial, un living cu canapea si fotolii, baie cu dus si produse cosmetice, uscator par, un hol cu frigider si vesela/fierbator pentru preparat si servit ceai/cafea instant. Dormitorul si livingul sunt dotate cu sistem TV.
Camerele duble sunt cu doua paturi separate (twin) sau pat matrimonial, fotolii, TV, internet WiFi, baie proprie cu dus si produse cosmetice, uscator de par, balcon.
LOCALIZARE
Hotel Livadia este situat pe Aleea Izvoarelor din Baile Olanesti, in apropierea Parcului Central.
ATRACTII TURISTICE
In statiunea Baile Olanesti: Biserica lui Horea, Aleea Izvoarelor, Parcul Olanesti, Vila speciala a lui Ceausescu, localitatea Cheia, schiturile Iezer, Pahomie, Patrunsa, Bradul; Manastirea Frasinei; Valea Olanestiului; Piatra Scrisa; Mosoroasa - Rezervatia Lacul Frumos; Rezervatia Buila-Vanturarita.
In judetul Valcea: Manastirea Cozia, Turnu, Stanisoara, Dintr-un lemn, Ostrov, etc; statiunile Baile Govora, Calimanesti-Caciulata, Voineasa, Vidra; Valea Lotrului; Centrul Ceramic Horezu (festivalul Cocosul de Hurez - luna iunie) si Manastirea Horezu; Muzeul Satului (Rm. Valcea); Muzeul Vinului (Dragasani).
SERVICII DE MASA
Mesele se servesc in restaurantul propriu, clasificat 3* (capacitate 250 locuri), cu meniu dietetic cat si a-la-carte.
FACILITATI EVENIMENTE
Sala de conferinta: capacitate 60 locuri, dotata cu videoproiector si flipchart.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Intrebari frecvente HOTEL LIVADIA, Baile Olanesti, Romania

Pot achizitiona sejurul la HOTEL LIVADIA prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la HOTEL LIVADIA?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la HOTEL LIVADIA?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la HOTEL LIVADIA?

Check-in-ul se face dupa ora 15:00, iar check-out-ul se face pana la ora 11:30.

HOTEL LIVADIA este potrivita pentru copii?

Hotelul nu ofera facilitati pentru copii.

HOTEL LIVADIA accepta animale de companie?

Nu.

Care sunt principalele facilitati la HOTEL LIVADIA?

Restaurant, baza de tratament.

Exista optiunea de all inclusive la HOTEL LIVADIA?

Nu.

Exista parcare privata la HOTEL LIVADIA?

Da, hotelul dispune de parcare privata, in limita locurilor disponibile.

Locatie HOTEL LIVADIA, Baile Olanesti, Romania