Saptamanal facem o selectie de oferte pentru tine!
Numar de telefon al Agentiei Eximtur
Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

HOTEL INTUS

Hotel **
  • Google+
  • Twitter
  1. VATRA DORNEI
  2. SUCEAVA
  3. Romania
HOTEL INTUS, SUCEAVA, Romania - Imaginea 1
HOTEL INTUS, SUCEAVA, Romania - Imaginea 2
HOTEL INTUS, SUCEAVA, Romania - Imaginea 3
HOTEL INTUS, SUCEAVA, Romania - Imaginea 4
HOTEL INTUS, SUCEAVA, Romania - Imaginea 5
HOTEL INTUS, SUCEAVA, Romania - Imaginea 6
HOTEL INTUS, SUCEAVA, Romania - Imaginea 7
HOTEL INTUS, SUCEAVA, Romania - Imaginea 8
HOTEL INTUS, SUCEAVA, Romania - Imaginea 9
HOTEL INTUS, SUCEAVA, Romania - Imaginea 10
HOTEL INTUS, SUCEAVA, Romania - Imaginea 11
HOTEL INTUS, SUCEAVA, Romania - Imaginea 12
Ce impresii v-a lăsat acest loc? Scrieţi-vă opinia

 

Descriere

Hotelul este situat in centrul statiunii.

Adresa: Vatra Dornei, str. Republicii nr. 5B, cod 725700, jud. Suceava


Amplasat ideal in centrul statiunii Vatra Dornei, Hotel Intus ofera turistilor cazati aici toate conditiile necesare petrecerii unui sejur de neiutat.

Hotelul Intus este unul din hotelurile de traditie din statiune, cu o baza de tratament foarte moderna si eficienta in tratarea afectiunilor aparatului cardio vascular, locomotor sau neurologic.

Informatii si dotari hotel

Dotari generale:

restaurant -240 locuri, parcare proprie, pastrare obiecte de valoare, bar de zi- 40 locuri, lift, magazin, se accepta carti de credit.

Sali de conferinta:

 1

Dotari camere:

TV, frigider, baie cu cada, telefon.

Număr total camere:

 145

Duble:

 145

Observaţii

Check-in incepand cu ora 12:00; check-out pana la ora 12:00.

Servicii si facilitati

Servicii:

coafor,frizerie.

Servicii masa:

se acorda in unitatea restaurant propriu, categoria I, in sistem fisa cont sau bonuri valorice.

Fitness/Wellness/Sport:

SPA -sauna, baza tratament -3 cabinete medicale, teren sport mixt, sala de gimnastica, masaj.
2 partii de schi omologate si o partie de schi si sanie; o partie de schi, din cele doua omologate, este dotata cu telescaun iar cealalta este dotata cu instalatii de tip teleschi si baby schi.

Tratament:

baza de tratament este dotata cu instalatii moderne pentru: bai la cada cu apa; minerala încalzita, electroterapie, hidroterapie (afuziuni, bai de plante), masaj, sala de gimnastica medicala si gimnastica aerobica, împachetari cu parafina, mofete artificiale; profil si indicatii de tratament: afectiuni ale aparatului cardio-vascular, afectiuni ale aparatului locomotor, afectiuni neurologice, boli asociate (respiratorii, endocrine, digestive, metabolice, de nutritie).

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

Distractie:

club.

Tarife

 

Hotel Intus ** odihna minim 6 nopti
Preturi in Lei / zi / persoana
Perioada 05 Ian - 20 Dec
Loc in camera dubla  61.60

Toate tarifele afisate pentru cazare si servicii optionale includ comisionul agentiei.

Servicii incluse: cazare (minim 6 nopti).

Servicii optionale masa fisa cont in valoare de 44.80 Lei/zi/persoana.

Facilitati copii: 0-6 ani gratuit la cazare fara pat suplimentar, 6-14 ani achita 50% din tariful de cazare cu pat suplimentar asigurat, pentru 14 ani achita tarif integral.  

 

Hotel Intus ** tratament minim 16 nopti
Preturi in Lei / zi / persoana
Perioada 05 Ian - 20 Dec
Loc in camera dubla (luni-vineri) 72.80
Loc in camera dubla (sambata-duminica) 56.00

Toate tarifele afisate pentru cazare si servicii optionale includ comisionul agentiei.

Servicii incluse: cazare si tratament (minim 16 nopti). Sambata si duminica nu se efectueaza tratament.

Servicii optionale masa fisa cont in valoare de 44.80 Lei/zi/persoana.

Facilitati copii: 0-6 ani gratuit la cazare fara pat suplimentar, 6-14 ani achita 50% din tariful de cazare cu pat suplimentar asigurat, peste 14 ani  achita 100 % tarif adult.  

 

CIRCUIT LA MANASTIRILE DIN BUCOVINA - DURATA 1 ZI
Preturi in Lei / circuit / persoana

Perioada

15 Iun - 31 Aug

 

Tarif  microbus 8 locuri

94.44

Tarif  microbus 18 locuri

72.22

Toate tarifele afisate pentru servicii optionale includ comisionul agentiei.

Circuit:  Vatra Dornei - Manastirea Moldovita - Manastirea Sucevita - Centrul de Ceramica Neagra de la Marginea - Manastirea Putna - Biserica Romano Catolica Cacica - Manastirea Humor - Manastirea Voronet - Pasul Mestecanis - Vatra Dornei.

Locul de imbarcare este din VATRA DORNEI - INFO BUCOVINA TRAVEL (str. Republicii nr. 5), la ora 07:00 si intoarcerea este in jur de ora 20:00. Tariful de intrare la manastiri se achita la fata locului. 

Perioada in care se desfasoara aceast circuit este din 15 Iunie - 31 August si ziua se stabileste exact cu organizatorul.

Nota: PENTRU STABILIREA ZILEI EXACTE VA RUGAM SA CONTACTATI TRANSPORTATORUL CU 3 ZILE INAINTE DE INCEPEREA SEJURULUI. CIRCUITUL ARE LOC DOAR DACA SUNT INSCRISE UN NUMAR DE 8 PERSOANE; in cazul in care nu se va organiza excursia agentia va RESTITUI contravaloarea circuitului; EXCEPTIE: circuitele incasate cu VOUCHERE DE VACANTA NU se restitue.

Mănăstirea Moldovița este una din vechile așezări călugărești, cu un important și glorios trecut istoric, originea acestei mănăstiri rămâne învăluită în negura vremii, tradiția amintește de existența ei încă din timpul voievozilor Mușatini, care au ocrotit-o. Manastirea Sucevita se deosebeste prin faptul ca, incinta este un patrulater cu aspectul unei fortăreţe medievale, închisa cu ziduri masive, înalte şi groase, construite după 1595, în timpul domniei lui Ieremia Movilă.

Mănăstirea Suceviţa este singura din grupul bisericilor „surori“ din ţinutul Sucevei cu pictură exterioară, care îşi păstrează latura de nord. Cu totul reprezentantivă este scena „Scara virtuţilor“. Pictura impresionează prin amploarea şi contrastul dintre ordinea îngerilor şi haosul iadului, dintre lupta binelui şi răului.

Centrul de ceramica neagra de la Marginea este deja o marca binecunoscuta in intreaga lume. In Marginea inceputul olaritului este stabilit de catre istorici in jurul anului 1500. Ceramica de culoare neagra este marturie a originii dacice.

Manastirea Putna denumita ''Ierusalimul neamului românesc'' de Mihai Eminescu, este unul dintre cele mai importante centre culturale, religioase și artistice din România, ctitorită de Ștefan cel Mare pentru a-i fi loc de înmormântare.

Biserica manastirii Humor se numara, alaturi de bisericile de la Voronet, Moldovita, Sucevita si Arbore, printre cele cinci ctitorii impodobite atat la interior, cat si la exterior cu fresce bizantine, care le fac unice in lumea ortodoxa.

Mănăstirea Voroneț, supranumită „Capela Sixtină a Estului”, este un complex monahal medieval, cea mai faimoasă dintre ctitoriile lui Ștefan cel Mare, un monument aflat și pe lista patrimoniului mondial UNESCO. Frescele sale vorbesc despre rafinatele cunoștinte ezoterice ale teologilor medievali moldoveni și despre talentul artistic al meșterilor anonimi.

 

 

 

 Circuit Rarau (circuit de 1 zi)
Preturi in Lei / circuit / persoana

Perioada

15 Iun - 31 Aug

 

Tarif microbus 8 locuri

 66.67

Tarif microbus 18 locuri

38.89

Toate tarifele afisate pentru servicii optionale includ comisionul agentiei.

Circuit: Vatra Dornei - Dorna Arini - Cheile Zugrenilor - Trans Raraul - Schitul Rarau (icoana facatoare de minuni) - Hotel Alpin Rarau - Pietrele Doamnei - Piatra Soimului - Pastravaria Izvor - Pojorata - Pasul Mestecanis - Vatra Dornei.  

Locul de imbarcare este din VATRA DORNEI - INFO BUCOVINA TRAVEL (str. Republicii nr. 5), la ora 14:00 si intoarcerea este in jur de ora 19:00. 

Perioada in care se desfasoara aceast circuit este din 15 Iunie - 31 August si ziua se stabileste exact cu organizatorul.

Nota: PENTRU STABILIREA ZILEI EXACTE VA RUGAM SA CONTACTATI TRANSPORTATORUL CU 3 ZILE INAINTE DE INCEPEREA SEJURULUI. CIRCUITUL ARE LOC DOAR DACA SUNT INSCRISE UN NUMAR DE 8 PERSOANE; in cazul in care nu se va organiza excursia agentia va RESTITUI contravaloarea circuitului; EXCEPTIE: circuitele incasate cu VOUCHERE DE VACANTA NU se restitue.

Cheile Zugrenilor sunt spectaculoase prin versanţii extrem de abrupţi. Pereţii stâncoşi ating înălţimi de 200 – 300 m. Ca punct de reper putem alege cabana Zugreni aflată pe o insulă în mijlocul râului Bistriţa, de unde se poate admira frumusetea cheilor .

Manastirea Rarau, ctitorie a domnitorului Petru Rares, aceasta poate deveni adapost si loc de rugaciune pentru orice drumet care se incumeta sa strabata piscurile din zona Dornelor. Manastirea este cunoscuta si datorita "Icoanei facatoare de minuni a Maicii Domnului", Maica Domnului te privește cu smerenie și dragoste dumnezeiască în orice loc te-ai afla în biserică. Din gura Maicii Domnului izvorăște mir“.

Rezervatia mixta „Pietrele Doamnei” se intinde pe o suprafata de 933 ha in Muntii Rarau, si „gazduieste” Pestera Liliecilor si Piatra Zimbrului, o formatiune care creeaza un perete vertical, inalt de 100 m si cu o lungime de 600 m. Dupa cum spune legenda, doamna Elena, sotia lui Petru Rares se urca pe stanci pentru a afla daca domnitorul se indreapta spre locul unde impreuna cu fiul statea ascunsa, in prezent tot mai multi turisti escaladeaza “Pietrele Doamnei”, inalte de 70 m, pentru a admira rasaritul soarelui la peste 1634 m. Pe langa frumustea locului si spectaculozitatea acestor formatiuni, „Pietrele Doamnei” au si o legenda care spune ca in aceste locuri, bine ascunse de stanci, se afla o parte din averea domnitorului Petru Rares.