Saptamanal facem o selectie de oferte pentru tine!
Numar de telefon al Agentiei Eximtur
Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

HOTEL GERMISARA

Hotel ****
  • Google+
  • Twitter
  1. GEOAGIU BĂI
  2. HUNEDOARA
  3. Romania
HOTEL GERMISARA, HUNEDOARA, Romania - Imaginea 1
HOTEL GERMISARA, HUNEDOARA, Romania - Imaginea 2
HOTEL GERMISARA, HUNEDOARA, Romania - Imaginea 3
HOTEL GERMISARA, HUNEDOARA, Romania - Imaginea 4
HOTEL GERMISARA, HUNEDOARA, Romania - Imaginea 5
HOTEL GERMISARA, HUNEDOARA, Romania - Imaginea 6
HOTEL GERMISARA, HUNEDOARA, Romania - Imaginea 7
HOTEL GERMISARA, HUNEDOARA, Romania - Imaginea 8
HOTEL GERMISARA, HUNEDOARA, Romania - Imaginea 9
HOTEL GERMISARA, HUNEDOARA, Romania - Imaginea 10
HOTEL GERMISARA, HUNEDOARA, Romania - Imaginea 11
Ce impresii v-a lăsat acest loc? Scrieţi-vă opinia

 

Descriere

Hotelul este situat in centrul statiunii. 

 

Adresa: Geoagiu-Bai, str. Germisara nr 1 B, cod 335450, jud. Hunedoara


Hotel Germisara Resort & SPA**** s-a impus pe piata turismului balnear, de wellness si SPA, devenind o destinaţie preferata pentru turistii care doresc sa beneficieze de calitatea ridicata a serviciilor dintr-o astfel de locatie.

De asemenea, Hotel Germisara Resort & SPA a devenit locul preferat de organizare de conferinte, sedinte, team-building, pentru multe companii importante din tara si strainatate.

 

Informatii si dotari hotel

Dotari generale:

restaurant -200 locuri, parcare proprie -contra cost 5 Lei/zi, internet, doua lifturi, detectoare de fum si sistem de prevenire a incendiilor in toate spatiile publice si in camere, doua baruri, terase, birou de informatii, schimb valutar, serviciu de lustruit pantofii pe fiecare etaj.
Fumatul in camerele de hotel nu este permis.

Sali de conferinta:

 4 - Belvedere - 200 locuri, Decebal - 90 locuri, Traian - 60 locuri, Burebista - 25 locuri. Salile sunt dotate cu: videoproiector, retroproiector, ecran de proiectie, flipchart, sistem propriu de sonorizare, laptop, aer conditionat.

Dotari camere:

aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus, balcon, internet -Wi-Fi gratuit, telefon.

Număr total camere:

 144

Duble:

 137 - dintre care 93 camere cu pat dublu si 44 camere cu pat matrimonial.

Apartamente:

 7 - dintre care 1 apartament pentru persoane cu dizabilitati. Apartamentul este compus din living si dormitor.

Observaţii

Taxa de statiune care reprezinta 1% din valoarea primei nopti de cazare se achita separat la receptia hotelului in ziua sosirii.

Check-in incepand cu orele 16:00, check-out pana la orele 12:00.

Servicii si facilitati

Servicii:

spalatorie, calcatorie, rent-a-car, excursii la obiective turistice, inchiriere ATV, transpot la/de la aeroport, room - service 24 ore, coafor.

Servicii masa:

se acorda in restaurantul Feel the Flavours, categoria 4 stele, mic dejun in sistem bufet suedez, pranzul si cina in sistem "a la carte''.

Fitness/Wellness/Sport:

piscina acoperita, piscina cu apa termala, SPA, baza tratament, solar, masaj, aroma-terapie, sauna.

Tratament:

impachetari cu parafina, inot terapeutic, masaj medical sau reflex, kinetoterapie, hidroterapie, cabinet inhalatii - individuale si de grup - electroterapie - terapie de inalta frecventa, magnetoterapie, laser terapeutic, ultrasunete, EKG, spirometrie, bilant articular si muscular.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif de turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

Obiective turistice

Atractii turistice:

Manastirea Prislop (Hateg – 50 km fata de Municipiul Deva), Biserica de la Densus, Cetatea Dacica Costesti (la 18 km), Manastirea Prislop, Cetatea Alba Iulia (45 km), Cetatea Devei (45 km), Castelul Corvinestilor (45 km), Cetatea Blidaru (la 22 km de Orastie), Piatra Rosie (la 30 km de Orastie) si Gradistea Muncelului (la 39 km de Orastie).

Tarife

OFERTE SPECIALE:

-OFERTA REVELION;
-OFERTA CRACIUN;
Hotel Germisara ****
Pachet Craciun
Preturi in Lei / pachet / persoana

Perioada

24 Dec - 27 Dec

Pachet 3 nopti

Loc in camera dubla 817
Loc in camera dubla - cu balcon 959
Camera single 1043
Camera single - cu balcon 1329
Loc in apartament 1100

Servicii incluse: 3 nopti cazare, cina bufet suedez in 24.12, mic dejun, pranz si cina bufet suedez in 25.12, mic dejun, pranz si cina bufet suedez in 27.12, mic dejun bufet suedez in 26.12. Mesele contin preparate specifice Craciunului, program muzical live cu program de colinde in Ajunul Craciunului si in seara de Craciun, program de muzica populara si usoara live si Dj in serile de 24 si 25.12 si program muzical cu Dj in 26.12. Acces gratuit la piscine, saune, sala de fitness, halate de baie si papuci, internet.

Facilitati copii: copiii cu varsta pana la 7 ani achita 295 Lei/sejur (masa - jumatate de portie), 7-14 ani achita 445 Lei/sejur (masa - jumatate de portie). Hotelul nu dispune de paturi suplimentare.

 

 

Hotel Germisara ****
Pachet Revelion
Preturi in Lei / pachet / persoana

Perioada

30 Dec - 02 Ian

Pachet 3 nopti

Loc in camera dubla 1452
Loc in camera dubla - cu balcon 1594
Camera single 1678
Camera single - cu balcon 1964
Loc in apartament 1746

Servicii incluse: 3 nopti cazare, welcome cocktail si cina in 30.12, mic dejun, pranz si masa festiva de Revelion in 31.12, brunch (mic dejun+pranz) si cina in 01.01, mic dejun in 02.01. Program muzical live in 31.12 si DJ in 30.12 si 01.01. Acces gratuit la piscine, saune, sala de fitness, halate si papuci de baie, internet. Toate mesele se servesc sub forma de bufet suedez exceptand masa de Revelion care va fi servita la farfurie.

Facilitati copii: copiii cu varsta pana la 7 ani achita 749 Lei/sejur (masa - jumatate de portie), 7-14 ani achita 998 Lei/sejur (masa - jumatate de portie). Hotelul nu dispune de paturi suplimentare.

 

Hotel Germisara **** 
Cura balneara cu pensiune completa 5 nopti 
Preturi in Lei / pachet / persoana

Perioada

27 Aug - 23 Dec

Loc in camera dubla 720
Loc in camera dubla - cu balcon 799
Camera single 977
Camera single - cu balcon 1134
Loc in apartament 1145
Supliment copil 185

Toate tarifele afisate pentru cazare si servicii optionale includ comisionul agentiei.

Servicii incluse: 5 nopti cazare mic dejun bufet, pranz si cina meniul zilei, acces gratuit la cele 2 piscine, saune, sala fitness.

Conditii: intrare duminica incepand cu orele 14.00 si iesire vineri pana la orele 12.00.

Facilitati copii: 0-7 ani cazati impreuna cu parintii fara pat suplimentar beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, copiii cu varsta cuprinsa intre 7-14 ani, cazati impreuna cu parintii fara pat suplimentar achita conform tabelului si beneficiaza de jumatate de portie la masa.

 

 

 

Hotel Germisara **** demipensiune 
Preturi in Lei / zi / persoana

Perioada

27 Aug - 23 Dec

Loc in camera dubla 124
Loc in camera dubla - cu balcon 140
Camera single 185
Camera single - cu balcon 216
Loc in apartament 209
Supliment copil 36

Toate tarifele afisate pentru cazare si servicii optionale includ comisionul agentiei.

Servicii incluse: cazare, mic dejun, cina meniul zilei''-meniu prestabilit, acces gratuit la cele 2 piscine, saune, sala fitness.

Facilitati copii: 0-7 ani cazati impreuna cu parintii fara pat suplimentar beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, copiii cu varsta cuprinsa intre 7-14 ani, cazati impreuna cu parintii fara pat suplimentar achita conform tabelului si beneficiaza de jumatate de portie la masa.

 

 

 

Hotel Germisara ****
Pachet Tratament Balnear 12 nopti
Preturi in Lei / pachet / persoana

Tip camera

27 Aug - 23 Dec

Loc in camera dubla 1665
Loc in camera dubla - cu balcon 1850
Camera single 2219
Camera single - cu balcon 2588
Loc in apartament 2684
 Supliment copil 464

Toate tarifele afisate pentru cazare si servicii optionale includ comisionul agentiei.

Servicii incluse: 12 nopti cazare cu pensiune completa (mic dejun bufet suedez, pranz si cina - meniul zilei), 3 proceduri/zi/persoana (de luni pana vineri la recomandarea medicului specialist dintre urmatoarele: aerosoli de grup, electroterapie, magnetoterapie, unde scurte, ultrasunete, aplicatii cu parafina), acces la cele 2 piscine, acces la cele 2 saune, sala de fitness. Persoanele care necesita tratament de specialitate, sunt rugate sa se prezinte la consultatia medicala cu documentele ce contin informatii cu privire la boala/bolile pe care doresc sa le trateze (analize, radiografii, RMN, etc).

Conditie: intrare duminica incepand cu orele 14, iesire vinerea pana la orele 12.

Facilitati copii: copilul pana la 7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare cu mic dejun. Copilul intre 7 - 14 ani cazat impreuna cu parintii achita "supliment copil", conform grilei, beneficiind de masa (jumatate de portie), dar fara a beneficia de proceduri terapeutice. Hotelul nu dispune de paturi suplimentare

 

 

 

 

Hotel Germisara ****
Pachet Tratament Balnear 5 nopti
Preturi in Lei / pachet / persoana

Tip camera

27 Aug - 23 Dec

Loc in camera dubla 770
Loc in camera dubla - cu balcon 848
Camera single 1026
Camera single - cu balcon 1184
Loc in apartament 1195
 Supliment copil 185

Toate tarifele afisate pentru cazare si servicii optionale includ comisionul agentiei.

Servicii incluse: 5 nopti cazare cu pensiune completa (mic dejun bufet suedez, pranz si cina  - meniul zilei), tratament 3 proceduri/ zi/ persoana (de luni pana vineri la recomandarea medicului specialist dintre urmatoarele: aerosoli de grup, electroterapie, magnetoterapie, unde scurte, ultrasunete, aplicatii cu parafina), acces la cele 2 piscine, acces la cele 2 saune, sala de fitness. Persoanele care necesita tratament de specialitate, sunt rugate sa se prezinte la consultatia medicala cu documentele ce contin informatii cu privire la boala/bolile pe care doresc sa le trateze (analize, radiografii, RMN, etc).

Conditii: intrare duminica incepand cu orele 14.00, iesire vinerea pana la orele 12.00.

Facilitati copii: copilul pana la 7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare cu mic dejun. Copilul intre 7- 14 ani cazat impreuna cu parintii achita "supliment copil", conform grilei, beneficiind de masa (jumatate de portie), dar fara a beneficia de proceduri terapeutice. Hotelul nu dispune de paturi suplimentare.

 

 

 

Hotel Germisara ****
Preturi in Lei / zi / persoana

Perioada

27 Aug - 23 Dec

Loc in camera dubla 99
Loc in camera dubla - cu balcon 113
Camera single 158
Camera single - cu balcon 189
Loc in apartament 182
Supliment copil 23

Toate tarifele afisate pentru cazare si servicii optionale includ comisionul agentiei.

Servicii incluse: cazare cu mic dejun bufet suedez, acces gratuit la piscine, saune, sala fitness.

Servicii optionale: pranz sau cina 39 Lei/zi/persoana. Camerele cu balcon sunt limitate la numar si se ofera in limita disponibilitatilor.

Facilitati copii: pana la 7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun fara pat suplimentar, iar cei cu varsta cuprinsa intre 7-14 ani vor achita supliment copil si nu vor beneficia de pat suplimentar.