Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

HOTEL GERMISARA

Hotel ****
  • Google+
  • Twitter
  1. GEOAGIU BĂI
  2. HUNEDOARA
  3. Romania
HOTEL GERMISARA, HUNEDOARA, Romania - Imaginea 1
HOTEL GERMISARA, HUNEDOARA, Romania - Imaginea 2
HOTEL GERMISARA, HUNEDOARA, Romania - Imaginea 3
HOTEL GERMISARA, HUNEDOARA, Romania - Imaginea 4
HOTEL GERMISARA, HUNEDOARA, Romania - Imaginea 5
HOTEL GERMISARA, HUNEDOARA, Romania - Imaginea 6
HOTEL GERMISARA, HUNEDOARA, Romania - Imaginea 7
HOTEL GERMISARA, HUNEDOARA, Romania - Imaginea 8
HOTEL GERMISARA, HUNEDOARA, Romania - Imaginea 9
HOTEL GERMISARA, HUNEDOARA, Romania - Imaginea 10
HOTEL GERMISARA, HUNEDOARA, Romania - Imaginea 11
Ce impresii v-a lăsat acest loc? Scrieţi-vă opinia

  

 

 

 

Descriere

Hotelul este situat in centrul statiunii. 

 

Adresa: Geoagiu-Bai, str. Germisara nr 1 B, cod 335450, jud. Hunedoara


Hotel Germisara Resort & SPA**** s-a impus pe piata turismului balnear, de wellness si SPA, devenind o destinaţie preferata pentru turistii care doresc sa beneficieze de calitatea ridicata a serviciilor dintr-o astfel de locatie.

De asemenea, Hotel Germisara Resort & SPA a devenit locul preferat de organizare de conferinte, sedinte, team-building, pentru multe companii importante din tara si strainatate.

 

Informatii si dotari hotel

Dotari generale:

restaurant -200 locuri, parcare proprie -contra cost, internet, doua lifturi, detectoare de fum si sistem de prevenire a incendiilor in toate spatiile publice si in camere, doua baruri, terase, birou de informatii, schimb valutar, serviciu de lustruit pantofii pe fiecare etaj.
Fumatul in camerele de hotel nu este permis.

Sali de conferinta:

 4 - Belvedere - 200 locuri, Decebal - 90 locuri, Traian - 60 locuri, Burebista - 25 locuri. Salile sunt dotate cu: videoproiector, retroproiector, ecran de proiectie, flipchart, sistem propriu de sonorizare, laptop, aer conditionat.

Dotari camere:

aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus, balcon, internet -Wi-Fi gratuit, telefon.

Număr total camere:

 144

Duble:

 137 - dintre care 93 camere cu pat dublu si 44 camere cu pat matrimonial.

Apartamente:

 7 - dintre care 1 apartament pentru persoane cu dizabilitati. Apartamentul este compus din living si dormitor.

Observaţii

Taxa de statiune care reprezinta 1% din valoarea primei nopti de cazare se achita separat la receptia hotelului in ziua sosirii.

Check-in incepand cu orele 16:00, check-out pana la orele 12:00.

Servicii si facilitati

Servicii:

spalatorie, calcatorie, rent-a-car, excursii la obiective turistice, inchiriere ATV, transpot la/de la aeroport, room - service 24 ore, coafor.

Servicii masa:

se acorda in restaurantul Feel the Flavours, categoria 4 stele, mic dejun in sistem bufet suedez, pranzul si cina in sistem "meniu fix - servire la farfurie''.

Fitness/Wellness/Sport:

piscina acoperita, piscina cu apa termala, SPA, baza tratament, solar, masaj, aroma-terapie, sauna.

Tratament:

hidrokinetoterapie de grup in piscina de tratament cu apa termala la 36°C, aerosoli de grup (cu efect de salina), electroterapie (curenti interferentiali, curenti diadinamici, cuntenti tens, curenti trabert), magnetoterapie cu aparatura spaciala de ultima generatie ASA PTM-QS si paturi cu aplicatorii integrati, unde scurte cu aplicatori speciali de tip circuploda (focalizeaza fluxul de inalta frecventa pe zona de tratament si creste eficienta tratamentului), ultrasunete, aplicatii cu parafina (nu cu gel siliconic) preparata cu aparate speciale de sterilizare si pregatire a parafinei, laserterapie cu lasere MLS de mare putere, robotizate, baie galvanica, baie cu arome si hidromasaj (jacuzzi in apa termala).

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif de turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

Obiective turistice

Atractii turistice:

Manastirea Prislop (Hateg – 50 km fata de Municipiul Deva), Biserica de la Densus, Cetatea Dacica Costesti (la 18 km), Manastirea Prislop, Cetatea Alba Iulia (45 km), Cetatea Devei (45 km), Castelul Corvinestilor (45 km), Cetatea Blidaru (la 22 km de Orastie), Piatra Rosie (la 30 km de Orastie) si Gradistea Muncelului (la 39 km de Orastie).

Tarife

OFERTE SPECIALE:

-OFERTA CRACIUN;
Hotel Germisara **** 
PACHET CRACIUN
Preturi in Lei / pachet / persoana (adult in camera)

DATA DE INTRARE

PERIOADA

Cazare + alte servicii

Pachet 3 nopti

24 Dec

Dubla 884.00
Single 1116.72
Apartament 1163.25

Toate tarifele afisate pentru cazare si servicii optionale includ comisionul agentiei.

Servicii incluse: 324.12 - cina bufet suedez, 25.12 - mic dejun, pranz si cina bufet, 26.12 - mic dejun, pranz si cina bufet, 27.12 - mic dejun. Program de colinde, sosirea lui Mos Craciun in Ajunul Craciunului si program muzical pentru copii in ziua de Craciun, acces piscine, saune, sala de fitness, internet.

Facilitati copii:  0-7 ani achita 372.24 Lei, 7 pana la 14 ani achita 511.83 Lei/pachet. Copiii beneficiaza de jumatate de portie la masa.

 

Hotel Germisara **** 
Preturi in Lei / noapte / persoana (adult in camera)

PERIOADA

PERIOADA

Cazare + demipensiune

26 Aug - 23 Dec Dubla 150.40
Dubla cu balcon 169.20
Single 225.60
Single cu balcon 258.50
Apartament 244.40
Supliment copil 51.70

Toate tarifele afisate pentru cazare si servicii optionale includ comisionul agentiei.

Servicii incluse: cazare cu mic dejun bufet suedez si cina meniul zilei, acces gratuit la piscine, saune, sala fitness.

Facilitati copii: pana la 7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun fara pat suplimentar, iar cei cu varsta cuprinsa intre 7-14 ani vor achita supliment copil si nu vor beneficia de pat suplimentar. Peste 14 ani cazarea se poate face doar in apartament achitand c-valoarea unui loc in camera dubla. Optional supliment front view (camera cu orientare in fata hotelului) - 23.50 Lei/zi/camera.

 

Hotel Germisara **** 
Preturi in Lei / pachet / persoana (adult in camera)

PERIOADA

PERIOADA

Cazare + pensiune completa

Pachet 5 nopti

26 Aug - 23 Dec Dubla 817.77
Dubla cu balcon 900.04
Single 1109.19
Single cu balcon 1273.69
Apartament 1261.93
Supliment copil 192.70

Toate tarifele afisate pentru cazare si servicii optionale includ comisionul agentiei.

Servicii incluse: cazare cu mic dejun bufet suedez, pranz si cina meniul zilei, acces gratuit la piscine, saune, sala fitness.

Facilitati copii: pana la 7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun fara pat suplimentar, iar cei cu varsta cuprinsa intre 7-14 ani vor achita supliment copil (vor primi jumatate de portie la masa) si nu vor beneficia de pat suplimentar. Peste 14 ani cazarea se poate face doar in apartament achitand c-valoarea unui loc in camera dubla. Se poate opta si pentru un numar mai mare de 5 nopti. Optional supliment front view (camera cu orientare in fata hotelului) - 23.50 Lei/zi/camera.

 

Hotel Germisara **** 
Preturi in Lei / pachet / persoana (adult in camera)

 

PERIOADA

 

PERIOADA

Cazare + pensiune completa + tratament

Pachet 5 nopti

Intrarea Duminica

26 Aug - 23 Dec Dubla 902.39
Dubla cu balcon 984.63
Single 1174.99
Single cu balcon 1339.49
Apartament 1346.53
Supliment copil 192.70

Toate tarifele afisate pentru cazare si servicii optionale includ comisionul agentiei.

Servicii incluse: 5 nopti cazare cu pensiune completa (mic dejun bufet suedez, pranz si cina - meniul zilei), 4 proceduri/zi/persoana (de luni pana vineri la recomandarea medicului specialist dintre urmatoarele: aerosoli de grup, electroterapie, magnetoterapie, unde scurte, ultrasunete, aplicatii cu parafina), acces gratuit la cele 2 piscine, acces la cele 2 saune, sala de fitness.

Persoanele care necesita tratament de specialitate, sunt rugate sa se prezinte la consultatia medicala cu documentele ce contin informatii cu privire la boala/bolile pe care doresc sa le trateze (analize, radiografii, RMN, etc), trimitere din partea medicului de familie pe care sa fie precizat: catre specialitatea-recuperare "medicina fizica si balneologie" (RMFB), card de sanatate si act de identitate. Intrare Duminica incepand cu orele 14.00, iesire Vinerea pana la orele 12.00. Taxa de statiune nu este inclusa in tarif. Hotelul nu dispune de paturi suplimentare.

Facilitati copii: pana la 7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun fara pat suplimentar, iar cei cu varsta cuprinsa intre 7-14 ani vor achita supliment copil (vor primi jumatate de portie la masa) si nu vor beneficia de pat suplimentar. Peste 14 ani cazarea se poate face doar in apartament achitand c-valoarea unui loc in camera dubla.

Intrarea duminica cu cina, iesire vineri cu mic dejun. Optional supliment front view (camera cu orientare in fata hotelului) - 23.50 Lei/zi/camera.

 

Hotel Germisara **** 
Preturi in Lei / pachet / persoana (adult in camera)

PERIOADA

PERIOADA

Cazare + pensiune completa + tratament

Pachet 12 nopti

Intrarea Duminica

26 Aug - 23 Dec Dubla 1922.28
Dubla cu balcon 2114.98
Single 2556.77
Single cu balcon 2942.17
Apartament 2986.81
Supliment copil 484.10

Toate tarifele afisate pentru cazare si servicii optionale includ comisionul agentiei.

Servicii incluse: 12 nopti cazare cu pensiune completa (mic dejun bufet suedez, pranz si cina - meniul zilei), 4 proceduri/zi/persoana (de luni pana vineri la recomandarea medicului specialist dintre urmatoarele: aerosoli de grup, electroterapie, magnetoterapie, unde scurte, ultrasunete, aplicatii cu parafina), acces gratuit la cele 2 piscine, acces la cele 2 saune, sala de fitness.

Persoanele care necesita tratament de specialitate, sunt rugate sa se prezinte la consultatia medicala cu documentele ce contin informatii cu privire la boala/bolile pe care doresc sa le trateze (analize, radiografii, RMN, etc), trimitere din partea medicului de familie pe care sa fie precizat: catre specialitatea-recuperare "medicina fizica si balneologie" (RMFB), card de sanatate si act de identitate.. Intrare Duminica incepand cu orele 14.00, iesire Vinerea pana la orele 12.00. Taxa de statiune nu este inclusa in tarif. Hotelul nu dispune de paturi suplimentare.

Facilitati copii: pana la 7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun fara pat suplimentar, iar cei cu varsta cuprinsa intre 7-14 ani vor achita supliment copil (vor primi jumatate de portie la masa) si nu vor beneficia de pat suplimentar. Peste 14 ani cazarea se poate face doar in apartament achitand c-valoarea unui loc in camera dubla.

Intrarea duminica cu cina, iesire vineri cu mic dejun. Optional supliment front view (camera cu orientare in fata hotelului) - 23.50 Lei/zi/camera.

 

 

Hotel Germisara **** 
Preturi in Lei / noapte / persoana (adult in camera)

PERIOADA

PERIOADA

Cazare + mic dejun

26 Aug - 23 Dec Dubla 115.14
Dubla cu balcon 129.24
Single 183.30
Single cu balcon 220.90
Apartament 206.80
Supliment copil 28.20

Toate tarifele afisate pentru cazare si servicii optionale includ comisionul agentiei.

Servicii incluse: cazare cu mic dejun bufet suedez, acces gratuit la piscine, saune, sala fitness.

Facilitati copii: pana la 7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun fara pat suplimentar, iar cei cu varsta cuprinsa intre 7-14 ani vor achita supliment copil si nu vor beneficia de pat suplimentar. Peste 14 ani cazarea se poate face doar in apartament achitand c-valoarea unui loc in camera dubla. Optional supliment front view (camera cu orientare in fata hotelului) - 23.50 Lei/zi/camera.