Saptamanal facem o selectie de oferte pentru tine!
Numar de telefon al Agentiei Eximtur
Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

HOTEL FAGET

Hotel **
  • Google+
  • Twitter
  1. SOVATA
  2. MURES
  3. Romania
 HOTEL FAGET, MURES, Romania - Imaginea 1
 HOTEL FAGET, MURES, Romania - Imaginea 2
 HOTEL FAGET, MURES, Romania - Imaginea 3
 HOTEL FAGET, MURES, Romania - Imaginea 4
 HOTEL FAGET, MURES, Romania - Imaginea 5
Ce impresii v-a lăsat acest loc? Scrieţi-vă opinia

 

Descriere

Hotelul este situat vis-s-vis de hotel Danubius, la 250 de metri de Lacul Ursu.

 

Adresa: Sovata, str. Vulturului nr. 68, jud. Mures


Hotelul FAGET isi asteapta turistii cu o gama larga de servicii hoteliere si terapeutice precum si cu posibilitati pentru petrecerea timpului liber.  Situat la 250 m de lacul Ursu, hotelul Făget este înconjurat de copaci oferind o atmosferă calmă şi liniştită . Un punct de pornire perfect pentru vacanţe în Transilvania.

Informatii si dotari hotel

Dotari generale:

restaurant, parcare publica -cu plata, bar- 20 locuri, terasa de vara, lift.

Sali de conferinta:

 1 - o sala de sedinte cu capacitate de 20 locuri.

Dotari camere:

TV -cablu, baie cu dus, balcon, telefon.

Număr total camere:

 136

Duble:

 134 - camere cu doua paturi.

Apartamente:

 2 - apartamentul este compus din liing si dormitor.

Servicii si facilitati

Servicii:

spalatorie si curatatorie.

Servicii masa:

se acorda in unitatea restaurant Faget, categoria 2 stele, in variante de meniu/meniu fix sau a la carte.

Tratament:

baza de tratament a hotelului Danubius sau de la Lacul Ursu: balneo si hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie, fizioterapie, pneumologie, dermatologie, fototerapie, ginecologie.
Medicamentele si analizele de laborator sunt contra cost.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif de turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

Obiective turistice

Atractii turistice:

Praid - salina si muntele de sare, Muzeul Mineritului, Corund - obiecte din ceramica smaltuita, Sighisoara - Cetatea Medievala (sec. XIV-XVI); partii de schi si sanius la cca. 14 km.

Tarife

OFERTE SPECIALE:

-OFERTA REVELION !;
-Hai la Bai;
-O Saptamana de Refacere;
-TARIFE 2017 !;
-Decada Balneara;

 

Hotel Faget **
Pachet Revelion
Preturi in Lei / pachet / persoana
Perioada

30 Dec - 03 Ian

Pachet 3 nopti

 29 Dec - 03 Ian

Pachet 4 nopti

 28 Dec - 03 Ian

Pachet 5 nopti

Loc in camera dubla  (demipensiune) 710.00 790.00 860.00
Camera single (demipensiune) 890.00 1030.00 1160.00

Servicii incluse: 3/4/5 nopti  cu mic dejun si cina bufet suedez, masa festiva de Revelion pe 31.12, Balul Noului An pe 01.01.

Facilitati copii: 0-2 ani gratuit, 2-12 ani achita 50% din tariful unui adult si beneficiaza de pat suplimentar si loc la masa, 12-18 ani achita tarif integral de adult cu pat sulimentar.

 

 

Hotel Faget  **
Pachet 7 nopti 
Preturi in Lei / pachet / persoana
Perioada

01 Sep - 22 Dec

Loc in camera dubla standard

718.46

Camera single 

1060.59

Supliment pensiune completa

273.70

Pat suplimentar cu demipensiune

547.40

Servicii incluse: 7 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun si cina), intrare la strandul Lacul Ursu (in lunile iulie, august), taxa balneara. 

Facilitati copii: copiii sub 2 ani beneficiază de gratuitate la serviciile de cazare şi alimentaţie publică. Copiii între 2 şi 12 ani vor beneficia de 50% reducere din tarifele de cazare şi alimentaţie publică după următoarea schemă: 1 adult & 1 copil în cameră – se achita 75% din tariful unei camere duble, 2 adulţi & 1 copil în cameră – copilul pe pat suplimentar plăteşte 50% din tariful patului suplimentar, 2 adulţi & 1 copil în cameră – copilul doarme împreună cu părinţii, in acest caz copilul va plăti 50% din tariful meselor incluse în pachet. 2 adulţi & 2 copii în cameră – 1 copil doarme pe pat suplimentar, 1 copil doarme împreună cu părinţii. În acest caz primul copil va plăti 50% din tariful patului suplimentar, cel de al doilea copil va plăti 50% din tariful meselor incluse în pachet, 2 copii cazaţi în cameră connecting – plătesc 50% din tariful unei camere duble.  Copilul 12-17 ani achita pat suplimentar intreg. Demipensiune copil 2-12 ani - 39.50 Lei/zi. 

 

Hotel Faget ** 
Preturi in Lei / zi / persoana
Perioada

01 Sep - 22 Dec

Camera single

127.08

Loc in camera dubla

73.31

Pat suplimentar

48.88

Servicii incluse: cazare cu mic dejun, intrare la strandul Lacul Ursu in lunile iulie si august, taxa balneara.

Optional: pranz sau cina (3 feluri, fara bautura) - 44 Lei/zi/persoana.

Facilitati copii: copiii sub 2 ani beneficiază de gratuitate la serviciile de cazare şi alimentaţie publică. Copiii între 2 şi 12 ani vor beneficia de 50% reducere din tarifele de cazare şi alimentaţie publică după următoarea schemă: 1 adult & 1 copil în cameră – se achita 75% din tariful unei camere duble, 2 adulţi & 1 copil în cameră – copilul pe pat suplimentar plăteşte 50% din tariful patului suplimentar, 2 adulţi & 1 copil în cameră – copilul doarme împreună cu părinţii, in acest caz copilul va plăti 50% din tariful meselor incluse în pachet. 2 adulţi & 2 copii în cameră – 1 copil doarme pe pat suplimentar, 1 copil doarme împreună cu părinţii. În acest caz primul copil va plăti 50% din tariful patului suplimentar, cel de al doilea copil va plăti 50% din tariful meselor incluse în pachet, 2 copii cazaţi în cameră connecting – plătesc 50% din tariful unei camere duble. Copilul 12-17 ani achita pat suplimentar intreg. Mic dejun copil: 14.66 Lei/zi.

 

Hotel Faget **  Duminica - Joi
Preturi in Lei / zi / persoana

Perioada

01 Sep - 20 Dec

Camera single

175.95

Loc in camera dubla

97.75

Pat suplimentar

78.20

Servicii incluse: cazare cu mic dejun, acces Spa Danubius doar pentru sejururi care se incadreza in noptile de duminica-joi, intrare la strandul Lacul Ursu in lunile iulie si august, taxa balneara.

Optional: pranz sau cina (3 feluri, fara bautura) - 44 Lei/zi/persoana.

Facilitati copii: copiii sub 2 ani beneficiază de gratuitate la serviciile de cazare şi alimentaţie publică. Copiii între 2 şi 12 ani vor beneficia de 50% reducere din tarifele de cazare şi alimentaţie publică după următoarea schemă: 1 adult & 1 copil în cameră – se achita 75% din tariful unei camere duble, 2 adulţi & 1 copil în cameră – copilul pe pat suplimentar plăteşte 50% din tariful patului suplimentar, 2 adulţi & 1 copil în cameră – copilul doarme împreună cu părinţii, in acest caz copilul va plăti 50% din tariful meselor incluse în pachet. 2 adulţi & 2 copii în cameră – 1 copil doarme pe pat suplimentar, 1 copil doarme împreună cu părinţii. În acest caz primul copil va plăti 50% din tariful patului suplimentar, cel de al doilea copil va plăti 50% din tariful meselor incluse în pachet, 2 copii cazaţi în cameră connecting – plătesc 50% din tariful unei camere duble. Copilul 12-17 ani achita pat suplimentar intreg. Mic dejun copil: 14.66 Lei/zi.

 

Hotel Faget **
Hai la bai!
Preturi in Lei / pachet / persoana

Perioada

15 Sep - 10 Dec

Loc in camera dubla standard  621.00

Servicii incluse: 5 nopti de cazare cu pensiune completa, 2 proceduri/zi, 5 zile tratament, consultatie medicala la sosire pe baza trimiterii de la medicul de familie.Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie), bilet de trimitere tip si card de sanatate activat pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate.

 

Hotel Faget **
O saptamana de refacere cu mic dejun
Preturi in Lei / pachet / persoana

Perioada

15 Sep - 10 Dec

Loc in camera dubla standard  403.20
Camera single 571.20

Servicii incluse: 6 nopti cazare cu mic dejun, 3 proceduri/zi, o consultatie medicala la sosire pe baza trimiterii de la medicul de familie.Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie), bilet de trimitere tip si card de sanatate activat pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate.

Hotel Faget **
O saptamana de refacere cu demipensiune
Preturi in Lei / pachet / persoana

Perioada

15 Sep - 10 Dec

Loc in camera dubla standard  554.40
Camera single 722.40

Servicii incluse: 6 nopti cazare cu demipensiune, 3 proceduri/zi, o consultatie medicala la sosire pe baza trimiterii de la medicul de familie.Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie), bilet de trimitere tip si card de sanatate activat pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate.

Hotel Faget **
Decada balneara
Preturi in Lei / pachet / persoana

Perioada

15 Sep - 10 Dec

Loc in camera dubla standard  887.04

 Servicii incluse: 9 nopti de cazare, pensiune completa, minim 7 zile de tratament, 3 proceduri/zi, consultatie medicala la sosire pe baza trimiterii de la medicul de familie.Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie), bilet de trimitere tip si card de sanatate activat pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate.

Hotel Faget ** 
Baza de tratament Lacul Ursu
Preturi in Lei / cura / persoana
Perioada2016-2017
Cura balneara (5 zile lucratoare) 97.75
Cura de recuperare (5 zile lucratoare) 195.50
Cura ginecologica (5 zile lucratoare) 254.15

Cura balneara; include consultaţie medicală, 5 proceduri prescrise de medic (expl. masaj medical, împachetări cu nămol, electroterapie, tratament galvanic, împachetări cu parafină etc.). Medicamentele şi analizele de laborator sunt contra cost.              
Cura de recuperare: include consultaţie medicală iniţială şi finală, consultaţie de control după cerere, toate procedurile prescrise de doctor (expl. băi în cadă cu apă sărată, împachetări cu parafină, electroterapie,masaj medical). Medicamentele şi analizele de laborator sunt contra cost.

Cura ginecologica:
 include consultaţie medicală iniţială şi finală, consultaţii de control după cerere, proceduri – prescrise de medic – ( ex.:băi în cadă cu apă sărată, tampoane cu nămol, irigaţii, electroterapie). Medicamentele şi analizele de laborator sunt contra cost.

 

Hotel Faget ** 2017
Preturi in Lei / zi / persoana
Perioada

05 Ian - 30 Apr

Camera single

136.85

Loc in camera dubla

78.20

Pat suplimentar

48.88

Servicii incluse: cazare cu mic dejun, taxa balneara.

Optional: pranz sau cina (3 feluri, fara bautura) - 39.10 Lei/zi/persoana.

Facilitati copii: copiii sub 2 ani beneficiază de gratuitate la serviciile de cazare şi alimentaţie publică. Copiii între 2 şi 12 ani vor beneficia de 50% reducere din tarifele de cazare şi alimentaţie publică după următoarea schemă: 1 adult & 1 copil în cameră – se achita 75% din tariful unei camere duble, 2 adulţi & 1 copil în cameră – copilul pe pat suplimentar plăteşte 50% din tariful patului suplimentar, 2 adulţi & 1 copil în cameră – copilul doarme împreună cu părinţii, in acest caz copilul va plăti 50% din tariful meselor incluse în pachet. 2 adulţi & 2 copii în cameră – 1 copil doarme pe pat suplimentar, 1 copil doarme împreună cu părinţii. În acest caz primul copil va plăti 50% din tariful patului suplimentar, cel de al doilea copil va plăti 50% din tariful meselor incluse în pachet. Copilul 12-17 ani achita pat suplimentar intreg. 

 

Hotel Faget  **
Pachet minim 7 nopti - 2017
Preturi in Lei / zi / persoana
Perioada

05 Ian - 30 Apr

Loc in camera dubla standard

112.41

Camera single 

161.29

Pat suplimentar cu demipensiune

78.20

Servicii incluse: cazare cu demipensiune (mic dejun si cina), taxa balneara. 

Servicii optionale: supliment pensiune completa (pranz): 39.10 Lei/zi/adult sau 19.55 Lei/zi/copil 3-12 ani.

Facilitati copii: copiii sub 3 ani beneficiază de gratuitate la serviciile de cazare şi alimentaţie publică. Copiii între 3 şi 12 ani vor beneficia de 50% reducere din tarifele de cazare şi alimentaţie publică după următoarea schemă: 1 adult & 1 copil în cameră – se achita 75% din tariful unei camere duble, 2 adulţi & 1 copil în cameră – copilul pe pat suplimentar plăteşte 50% din tariful patului suplimentar, 2 adulţi & 1 copil în cameră – copilul doarme împreună cu părinţii, in acest caz copilul va plăti 50% din tariful meselor incluse în pachet. 2 adulţi & 2 copii în cameră – 1 copil doarme pe pat suplimentar, 1 copil doarme împreună cu părinţii. În acest caz primul copil va plăti 50% din tariful patului suplimentar, cel de al doilea copil va plăti 50% din tariful meselor incluse în pachet. Copilul 12-17 ani achita pat suplimentar intreg