Saptamanal facem o selectie de oferte pentru tine!
Numar de telefon al Agentiei Eximtur
Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

HOTEL FAGET

Hotel **
  • Google+
  • Twitter
  1. SOVATA
  2. MURES
  3. Romania
 HOTEL FAGET, MURES, Romania - Imaginea 1
 HOTEL FAGET, MURES, Romania - Imaginea 2
 HOTEL FAGET, MURES, Romania - Imaginea 3
 HOTEL FAGET, MURES, Romania - Imaginea 4
 HOTEL FAGET, MURES, Romania - Imaginea 5
Ce impresii v-a lăsat acest loc? Scrieţi-vă opinia

 

Descriere

Hotelul este situat vis-s-vis de hotel Danubius, la 250 de metri de Lacul Ursu.

 

Adresa: Sovata, str. Vulturului nr. 68, jud. Mures


Hotelul FAGET isi asteapta turistii cu o gama larga de servicii hoteliere si terapeutice precum si cu posibilitati pentru petrecerea timpului liber.  Situat la 250 m de lacul Ursu, hotelul Făget este înconjurat de copaci oferind o atmosferă calmă şi liniştită . Un punct de pornire perfect pentru vacanţe în Transilvania.

Informatii si dotari hotel

Dotari generale:

restaurant, parcare publica -cu plata, bar- 20 locuri, terasa de vara, lift.

Sali de conferinta:

 1 - o sala de sedinte cu capacitate de 20 locuri.

Dotari camere:

TV -cablu, baie cu dus, balcon, telefon.

Număr total camere:

 136

Duble:

 134 - camere cu doua paturi.

Apartamente:

 2 - apartamentul este compus din liing si dormitor.

Servicii si facilitati

Servicii:

spalatorie si curatatorie.

Servicii masa:

se acorda in unitatea restaurant Faget, categoria 2 stele, in variante de meniu/meniu fix sau a la carte.

Tratament:

baza de tratament a hotelului Danubius sau de la Lacul Ursu: balneo si hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie, fizioterapie, pneumologie, dermatologie, fototerapie, ginecologie.
Medicamentele si analizele de laborator sunt contra cost. Numarul final de proceduri este stabilit de medicul balneolog dupa efectuarea consultului medical.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif de turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

Obiective turistice

Atractii turistice:

Praid - salina si muntele de sare, Muzeul Mineritului, Corund - obiecte din ceramica smaltuita, Sighisoara - Cetatea Medievala (sec. XIV-XVI); partii de schi si sanius la cca. 14 km.

Tarife

OFERTE SPECIALE:

-OFERTA REVELION;
Hotel Faget  **
Pachet minim 7 nopti
Preturi in Lei / zi / persoana

Perioada

27 Aug - 21 Dec

Loc in camera dubla standard

113

Camera single 

161

Pat suplimentar cu demipensiune

78

Toate tarifele afisate pentru cazare si servicii optionale includ comisionul agentiei.

Servicii incluse: cazare cu demipensiune (mic dejun si cina), taxa balneara. Pe timpul verii acces la Lacul Ursu si Alunis.

Servicii optionale: supliment pensiune completa (pranz): 39 Lei/zi/adult sau 20 Lei/zi/copil 3-12 ani.

Facilitati copii: copiii sub 3 ani beneficiază de gratuitate la serviciile de cazare şi alimentaţie publică. Copiii între 3 şi 12 ani vor beneficia de 50% reducere din tarifele de cazare şi alimentaţie publică după următoarea schemă: 1 adult & 1 copil în cameră – se achita 75% din tariful unei camere duble, 2 adulţi & 1 copil în cameră – copilul pe pat suplimentar plăteşte 50% din tariful patului suplimentar, 2 adulţi & 1 copil în cameră – copilul doarme împreună cu părinţii, in acest caz copilul va plăti 50% din tariful meselor incluse în pachet. 2 adulţi & 2 copii în cameră – 1 copil doarme pe pat suplimentar, 1 copil doarme împreună cu părinţii. În acest caz primul copil va plăti 50% din tariful patului suplimentar, cel de al doilea copil va plăti 50% din tariful meselor incluse în pachet. Copilul 12-17 ani achita pat suplimentar intreg

 

Hotel Faget **
Preturi in Lei / zi / persoana

Perioada

27 Aug - 21 Dec

Camera single

137

Loc in camera dubla

78

Pat suplimentar

49

Toate tarifele afisate pentru cazare si servicii optionale includ comisionul agentiei.

Servicii incluse: cazare cu mic dejun, taxa balneara. Pe timpul verii acces la Lacul Ursu si Alunis.

Optional: pranz sau cina (3 feluri, fara bautura) - 39 Lei/zi/persoana.

Facilitati copii: copiii sub 2 ani beneficiază de gratuitate la serviciile de cazare şi alimentaţie publică. Copiii între 2 şi 12 ani vor beneficia de 50% reducere din tarifele de cazare şi alimentaţie publică după următoarea schemă: 1 adult & 1 copil în cameră – se achita 75% din tariful unei camere duble, 2 adulţi & 1 copil în cameră – copilul pe pat suplimentar plăteşte 50% din tariful patului suplimentar, 2 adulţi & 1 copil în cameră – copilul doarme împreună cu părinţii, in acest caz copilul va plăti 50% din tariful meselor incluse în pachet. 2 adulţi & 2 copii în cameră – 1 copil doarme pe pat suplimentar, 1 copil doarme împreună cu părinţii. În acest caz primul copil va plăti 50% din tariful patului suplimentar, cel de al doilea copil va plăti 50% din tariful meselor incluse în pachet. Copilul 12-17 ani achita pat suplimentar intreg. 

 

Hotel Faget ** 
Baza de tratament Lacul Ursu
Preturi in Lei / cura / persoana
Perioada2017
Cura balneara (5 zile lucratoare) 98
Cura de recuperare (5 zile lucratoare) 196
Cura ginecologica (5 zile lucratoare) 254

Cura balneara: include consultaţie medicală, 5 proceduri prescrise de medic (expl. masaj medical, împachetări cu nămol, electroterapie, tratament galvanic, împachetări cu parafină etc.). Medicamentele şi analizele de laborator sunt contra cost.              
Cura de recuperare: include consultaţie medicală iniţială şi finală, consultaţie de control după cerere, 5 proceduri prescrise de doctor (ex.: băi în cadă cu apă sărată, împachetări cu parafină, electroterapie,masaj medical). Medicamentele şi analizele de laborator sunt contra cost.

Cura ginecologica:
 include consultaţie medicală iniţială şi finală, consultaţii de control după cerere, 5 proceduri – prescrise de medic – (ex.: băi în cadă cu apă sărată, tampoane cu nămol, irigaţii, electroterapie). Medicamentele şi analizele de laborator sunt contra cost.