Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL NUFARUL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Sejur ODIHNA - minim 5 nopti Sejur TRATAMENT - minim 7 nopti Sejur Weekend 2, 3, 4 nopti - check in in orice zi (extrasezon)
Hotelul este recomandat: -persoanelor care necesita tratament pentru afectiunile osteo-articulare -persoanelor care practica turismul de intretinere/ welness si doresc un hotel intim -pentru odihna -celebrarii de evenimente festive (ex. Revelion) -pentru organizarea de conferinte, teambuilding-uri, incentives
Descriere facilitati:
Tratament: hidroterapie (bai cu apa termala in bazine si vane, bai de plante, dus subacval, dus scotian, afuziuni, baie drenolimfatica); kinetoterapie in bazine cu apa termala si vane; elongatii; electroterapie (stanger, bai galvanice, diadinamice, ultrasunete, laser, curenti interferentiali, unde scurte, TENS, magnetodiaflux; inhalatii de aerosoli cu ape termale si medicamente; termoterapie (impachetari cu parafina); aromoterapie (bai cu arome, gimnastica relaxanta, masaj cu uleiuri); masoterapie (masaj general si partial, masaj relaxant si tonifiant; kinetoterapie. Tratamentul balnear include consultatie medicala initiala, 15 de proceduri / 5 zile lucratoare (exceptie sambata, duminica si sarbatorile legale; procedurile din zilele exceptate se vor reprograma; asistenta medicala permanenta). Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Politici:
Check-in incepand cu orele 12:00; check-out pana la orele 12:00. Nu se accepta accesul cu animale de companie. La receptie se achita taxa speciala de promovare turistica - 1% din valoarea primei nopti de cazare. Turistii cazati la Hotel Nufarul vor avea acces la piscinele de la Hotelul Termal.
Servicii masa:
Se acorda in unitatea restaurant, categoria I.

Facilitati

Restaurant
Coffee bar
Non-smoking Rooms
Terrace
Room TV
Bathroom
Shower
Children playground
Private bathroom
SPA
Hairdryer
Sauna
Fitness Centre
Free Wireless Internet
Heating
Airconditioning
Fridge
Reception desk
24-Hour Front Desk
Elevator
Garden
Indoor Swimming Pool
Outdoor Swimming Pool
Children swimming pool
Bar
Minibar
Credit card accepted
Luggage Storage
Facilities for persons with disabilities
Health treatments facilities
Payed Parking
Rooms/Facilities for Disabled Guests
Souvenirs/Gift Shop
Travel agency

Locatie