Cere oferta Cere oferte
Vacante

COMPLEX MEDITERANEAN

3 stele

   Mamaia, Romania Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere COMPLEX MEDITERANEAN, Mamaia, Romania

INFORMATII GENERALE
Complexul este compus din 3 corpuri principale de cladire:
Vila 30 4*
Hotel Mercur 3*
Hotel Minerva 3*
ESTE ABSOLUT OBLIGATORIE PURTAREA BRATARILOR PRIMITE LA CHECK-IN PENTRU A BENEFICIA DE FACILITATILE COMPLEXULUI!

FACILITATI UNITATE

Dotari generale: parcare publica -nepazita. Parcare gratuita pentru persoanele cazate in studiouri si apartamente 4* - Vila 30. Acces la toate locurile de joaca pentru copii; acces gratuit la terenurile de sport (volei /tenis) - asigurarea echipamentului in limita disponibilului, plaja privita cu sezlonguri incluse.
Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber, teren de tenis, teren de fotbal, teren de volei. Clientii au acces la piscinele complexului - umbrele si sezlonguri la piscine in limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face in ordinea sosirii la piscina), in intervalul 08.00-20.00, doar pentru clientii hotelului. Sunt interzise rezervari pentru sezlonguri; Nu este permisa folosirea prosoapelor din camera la piscina.
Nu este permis accesul in complex cu animale de companie.

DESCRIERE CAMERE
Dotari camere duble: aer conditionat, TV -LED, minibar, baie cu dus, balcon -cele de la parter sunt mai mici, internet -wireless gratuit, de mare viteza, tamplarie aluminiu cu geam termopan, pardoseala din parchet. Accesul in camere permis cu cartele magnetice.
Numar total camere: 298

TIPURI DE CAMERE
CAMERA DUBLA STANDARD 3* Camerele duble standard au suprafata de 17,5 mp si sunt dotate cu pat matrimonial/twin.
CAMERA FAMILY 3* Este o camera dubla standard cu pat matrimonial si doua paturi suparaetajate. Camerele family sunt impartite in cele doua hoteluri Mercur si Minerva. Capacitate maxima a camerei este de 2 adulti si 2 copii pana in 14 ani sau 3 adulti si un copil pana in 14 ani.
CAMERA COMUNICANTA 3* Este formata dintr-o camera cu pat matrimonial si o camera de tip twin care comunica printr-o usa. Fiecare camera este dotata cu baie proprie. Camerele comunicante sunt impartite in cele doua hoteluri Mercur si Minerva. Capacitate maxima a camerei este de 4 adulti si 4 copii pana in 14 ani.
STUDIO 4* VILA 30 Studiourile sunt amplasate la parterul Vilei 30 - au o suprafata de aproximativ 35 mp , sunt dotate cu pat matrimonial si canapea extensibila de doua locuri, uscator de par, halate de baie, papuci, prosoape de plaja, produse de igiena personala. Studiourile au terasa proprie cu masa, scaune si umbrela. Capacitate maxima a studioului este de 4 adulti si 1 copil pana in 10 ani sau 3 adulti si 2 copii: unul pana in 10 ani si unul pana in 14 ani sau 2 adulti si 3 copii, din care un copil pana in 10 ani.
APARTAMENT 4* VILA 30 Apartamentele sunt situate in Vila 30 - pe etajele 1 si 2, au o supratata de aproximativ 55 mp si sunt formate dintr- un dormitor cu pat matrimonial si un living cu canapea extensibila, uscator de par , halate de baie si papuci de unica folosinta, prosoape de plaja, produse de igiena personala. Capacitate maxima a studioului este de 4 adulti si 1 copil pana in 10 ani sau 3 adulti si 2 copii: unul pana in 10 ani si unul pana in 14 ani sau 2 adulti si 3 copii, din care un copil pana in 10 ani

LOCALIZARE

Situat in centrul statiunii Mamaia, la doar 50 m de plaja, Complex Mediteranean ofera 25.000 mp de confort si distractie.

SERVICII MASA

Micul dejun se asigura in restaurantul hotelului, in sistem bufet suedez. All inclusive intre 22.06 - 08.09.2024 se va asigura sub forma de bufet sau meniu cu variante la alegere, in functie de numarul minim de turisti. Bufetul va fi organizat incepand de la minim 60 de persoane.
Bauturile incluse numai in timpul meselor (Pranz si Cina) : bauturi non-alcoolice - sucuri acidulate si neacidulate draft , cafea, ceai, apa plata si carbogazoasa: bauturi alcoolice: lichior, vodka. Whisky, vinuri la draft - alb si rosu, bere draft.La barul de la piscina sunt incluse bauturi non-alcoolice, vinuri si bere draft, in intervalul orar 10.00-19.00.
Turistii au obligativitatea de a purta bratara pe care o primesc la cazare pe perioada sejurului.
Produsele oferite la mic dejun, pranz si cina se vor consuma doar in incinta restaurantului, pe parcursul desfasurarii mesei. Hotelul isi rezerva dreptul de a decide asupra sortimentelor de bauturi si alimente pe care le va oferi turistilor in sistemul all inclusive.
Micul dejun se serveste in regim bufet intre orele 08.00 - 10:00 - bauturi non-alcoolice incluse in timpul micului dejun: sucuri acidulate si neacidulate, cafea, ceai si apa plata si carbogazoasa.

All Inclusive - mic dejun, pranz si cina - servite in regim bufet:
- mic dejun 08.00 - 10:00,
- pranz 13:00 - 15:00,
- cina 19:00 - 21:00.
Pentru turistii care au achizitionat pachetul all inclusive servesc cina in prima zi de cazare, mic dejun , dejun si cina in urmatoarele zile ale sejurului, iar in ziua plecarii ( check-out ) beneficiaza de mic dejun si dejun.

FACILITATI COPII
Primul copil cu varsta pana in 10 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mese in cazul in care nu solicita pat suplimentar. Copiii cu varste cuprinse intre 10 si 14 ani ( si cel de al doilea, al treilea etc, in spatiile care permit) achita suplimente care includ cazare si masa.
Persoanele peste 14 ani sunt considerate adulti.




Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Intrebari frecvente COMPLEX MEDITERANEAN, Mamaia, Romania

Pot achizitiona sejurul la COMPLEX MEDITERANEAN prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la COMPLEX MEDITERANEAN?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la COMPLEX MEDITERANEAN?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la COMPLEX MEDITERANEAN?

La Complex Mediteranean din Mamaia, check- in- ul se face incepand cu ora 18. Check- out- ul se face cel tarziu pana la ora 12.

COMPLEX MEDITERANEAN este potrivita pentru copii?

Da, hotelul ofera facilitati si pentru copii, precum: locuri de joaca pentru copii, terenuri de sport (volei, tenis), animatori, jocuri interactive, karaoke, spectacole de magie, face painting, baloane modelate, filme. ;

COMPLEX MEDITERANEAN accepta animale de companie?

Politica hotelului nu permite accesul cu animale de companie. ;

Care sunt principalele facilitati la COMPLEX MEDITERANEAN?

Complexul ofera nenumarate facilitati: piscina pentru adulti, piscina pentru copii, internet, plaja privata, restaurant, locuri dejoaca, terenuri de sport, restaurant, terasa acoperita, camera de bagaje, baby cot - in limita disponibilitatii. ;

Exista optiunea de all inclusive la COMPLEX MEDITERANEAN?


Exista parcare privata la COMPLEX MEDITERANEAN?

Complexul Mediteranean dispune de parcare gratuita nepazita - in limita locurilor disponibile. ;

Locatie COMPLEX MEDITERANEAN, Mamaia, Romania