Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

CIRCUIT PERU - cu zbor din Bucuresti

 • Google+
 • Twitter
 1. Peru
Exim
CIRCUIT PERU - cu zbor din Bucuresti, , Peru - Imaginea 1
CIRCUIT PERU - cu zbor din Bucuresti, , Peru - Imaginea 2
CIRCUIT PERU - cu zbor din Bucuresti, , Peru - Imaginea 3
CIRCUIT PERU - cu zbor din Bucuresti, , Peru - Imaginea 4
CIRCUIT PERU - cu zbor din Bucuresti, , Peru - Imaginea 5
CIRCUIT PERU - cu zbor din Bucuresti, , Peru - Imaginea 6
Ce impresii v-a lăsat acest loc? Scrieţi-vă opinia

  

 

 

 

Descriere

                        CIRCUIT PERU                               

Uluitoarea si misterioasa civilizatie incasa

 

LIMA – PARACAS – NAZCA – AREQUIPA – CANIONUL COLCA – PUNO – LACUL TITCACA – SILLUSTANI – PUNO – CUSCO – VALEA SACRA – MACHU PICCHU – CUSCO – LIMA

 

Perioada desfasurare program: 01.09-13.09.2019


ZIUA 1 BUCURESTI – LIMA

Zbor Bucuresti – Lima.

Dupa formalitatile de trecere a frontierei si recuperarea bagajelor, transfer la hotel, cazare.

Cazare la hotel in Lima.

Mese: fara masa

 

ZIUA 2 LIMA situata la o altitudine de 154 m

Mic dejun la hotel.

Astazi veti incepe calatoria in lumea civilizatiei incase cu un tur de oras. Lima, Orasul Regilor, este un oras istoric si modern, cu cladiri coloniale, dar si moderne.

Vizita incepe in Plaza de Armas, cu o veche istorie, din 1535, data de fondare a orasului. Piata este dominata de cladirea Catedralei.

Dupa masa, veti vizita unul din cele mai interesante muzee, Muzeul Larco, cu o colectie impresionanta de piese de ceramica si de aur a culturii incase. Seara, timp liber la dispozitie pentru vizitarea cartierului Miraflores si a magazinelor.

Cazare la hotel in Lima.

Mese: mic dejun

 

ZIUA 3 LIMA – PARACAS – NAZCA (500 km)                     urcare de la 5 m – la 588 m

Mic dejun la hotel. Plecare spre Paracas, un drum care dureaza aproximativ 4 ore.

Paracas este portul de plecare spre Insulele Ballestas, supranumite si Insulele Galapagos datorita speciilor de pasari si coloniilor de lei de mare, simpaticele mamifere care populeaza insulele. Veti face un tur de croziera de 2 h – 2:30 h si veti admira simbolul insulelor Ballestas, Candelabrul, o formatiune ciudata si interesanta, o avanpremiera a intalnirii cu liniile de la Nazca. Mii de cormorani cu picioare rosii, de pelicani peruvieni, mii de pinguini Humboldt vor ocupa fiecare coltisor al privelistii spectaculoase a tarmurilor dantelate de galerii calcaroase.

Imbarcare si plecare spre enigmaticele linii de la Nazca. Drumul dureaza aproximativ 4 ore. (240 km)

Seara, cazare la hotel in Nazca.

Mese: mic dejun

 

ZIUA 4 NAZCA – AREQUIPA (565 km/ 9 ore)             urcare de la 588 m – la 2360 m

Mic dejun la hotel.

Dimineata, zborul deasupra liniilor enigmatice cunoscute ca: Pasarea Colibri, Maimuta, Balena, Cainele, Astronautul si alte desene cu forme vegetale si geometrice va fi o experienta unica si de neuitat.

Dupa ametitorul zbor, veti pleca spre Arequipa, un drum lung, dar frumos, de aproximativ 9 ore. Este un drum greu, cu urcare la mare altitudine, cu o diferenta de nivel de 1800 m.

Cazare la hotel in Arequipa.

Mese: mic dejun

 

ZIUA 5 AREQUIPA                                                                                       altitudine: 2360 m

Mic dejun la hotel.

Astazi veti avea o zi de odihna si de acomodare cu altitudinea.

Este o zi inclusa cu scopul de a va odihni, acomoda cu altitudinea si a va pregati pentru urcarea pana la 4800 m, punctul cel mai inalt al acestei calatorii.

Optional: o plimbare pe jos in oras, vizitarea Manastirii Sfanta Caterina, care a stat inchisa publicului timp de 400 de ani. Pentru fotografi, recomandam punctul Mirador de Yanahuara, de unde, pe sub arcadele generoase se pot face fotografii exceptionale. In weekend, locul e plin de cupluri de tineri casatoriti in sesiune de fotografii de nunta.

Cazare la hotel in Arequipa.

Mese: mic dejun

 

ZIUA 6 AREQUIPA – CANIONUL COLCA (484 km /8 ore)      urcare de la 2360 m - la 4800 m apoi coborare la 3650 m

Mic dejun la hotel.

Calatoria de astazi trece prin puncte extrem de spectaculoase, cu intalniri unice cu animale peruane de intaltime: alpaca, lame, flamingo, ibisi si uriasii vulturi peruani.

Veti trece prin taramuri magice presarate cu lacuri, ghetari, vulcani ca Ampato, Sabancaya, Huallca si Misti.

Astazi veti traversa Anzii Cordilieri prin cel mai inalt punct al calatoriei, la 4800 m! Cel mai inalt varf este Aconcagua cu 6962 m, la granita dintre Argentina si Chile.

Dupa trecerea celui mai inalt varf, drumul coboara in Canionul Chivay.

Seara, puteti opta pentru izvoarele termale “La Calera”, aflate aproape de hotel sau va puteti relaxa pe terasa hotelului privind panorama uluitoare a Canionului.

Cazare la hotel in Chivay.

Mese: mic dejun si pranz

 

ZIUA 7 COLCA CANYON – PUNO   (258 km)             urcare de la 3650 m la 3827 m

Mic dejun la hotel. Drumul spre spectaculosul Canion trece prin cateva sate andine, unde timpul pare ca sta in loc, conservand aerul colonial al caselor din secole trecute.

Calatorim de-a lungul Canionului pana la terasa de observatie “Mirador Cruz del Condor” de unde se poate admira una dintre cele mai elegante si mari pasari de pe Terra, Condorul peruan in zborul de deasupra vaii adanci de 1200 m.

De asemena, grupul se va opri si la Mirador de Tapay, un punct de observatie la 1200 m adancime.

Dupa intalnirea cu condorii si privelisti ce-ti taie rasuflarea, calatoria continua spre Puno. Drumul dureaza aproximativ 6 ore (274 km).

Sosire in Puno, pe malul Lacului Titicaca, cazare la hotel in Puno.

Mese: mic dejun si pranz

 

ZIUA 8 PUNO – LACUL TITICACA – SILLUSTANI – PUNO (72 km)       altitudine: 3827 m

Mic dejun la hotel.

Astazi, calatoria continua pe cel mai inalt lac navigabil din lume, situat la o altitudine de 3810 m. Legenda spune ca aici s-au nascut parintii fondatori ai Imperiului Incas.

Calatoria continua cu vizitarea insulelor plutititoare Los Oros, un grup de 20 de insule construite din totora, plante naturale acvatice, stuf, unde traiesc indienii Uros ale caror obiceiuri si traditii sunt total anacronice cu secolul XXI, dar sunt atat de frumoase incat mii de turisti ii viziteaza si ii admira.

Dupa amiaza, vizitam sit-ul arheologic Sillustani Chullpas, un imens camp cu monumente funerare pre-incase, in forma de cilindri, inalte de 12 m, ridicate de populatia Aymaras pentru cei mai importanti lideri, pe malul lacului Umayo.

Intoarcere la hotel, cazare in Puno.

Mese: mic dejun

 

ZIUA 9 PUNO – CUSCO (389 km)                                 coborare de la 3827 m - la 3395 m

Mic dejun la hotel.

Astazi, circuitul contiuna spre Cusco, centrul lumii incase. Drumul spre Cusco traverseaza peisaje minunate montane oferite de Muntii Anzi si Altiplano, cel mai inalt platou alpin de pe Pamant, dupa Platoul Tibetului. Drumul va fi presarat cu cateva opriri interesante la Complexul Arheologic Kalasaya, la Pucara (3879 m) locul de nastere al culturii Altiplano, bogat reprezentata de ceramica, Pasul Raya (4335 m) cel mai inalt punct al trecerii spre Cusco, ce face trecerea dintre Muntii Anzi si Podisul Peruan.

Masa de pranz bufet in Sicuani (3475 m).

Urmeaza vizitarea Centrului Raqchi, cunoscut ca Templul Zeului Wiracocha si vizitarea Bisericii Sfantul Petru de la Andahuaylilas (3093m) construita in 1580, denimita si Capela Sixtina a Peru-ului.

Sosire in Cusco, cazare la hotel.

Mese: mic dejun si pranz

 

ZIUA 10 CUSCO, centrul lumii incase                                                   altitudine: 3395 m

Mic dejun la hotel.

Dimineata libera pentru odihna si acomodare cu altitudinea din Podisul Altiplano. Acomodarea la altitudini mari se face in functie de conditia fizica, varsta si capacitatea de adaptare a fiecarui turist.

Dupa amiaza, veti face un tur de oras si imprejurimi care include Plaza de Armas (Huacapayta) Catedrala, Templul Soarelui Koricancha, locul de sacrificii, cladiri coloniale construite pe fundatiile unor vechi case incase, Qenqo- centrul de Ceremonie si Ritual unde aveau loc si sacrificiile, Tambomchay – Baile Incase, o serie de apeducte, canale, caderi de apa amenajate in terase sapate in piatra, impresionanta Cetate Sacsayhuaman-locul unde aveau loc Festivalurile Inca Inti Raymi si Warachicuy si Puca Pucara, ruinele unei fortarete militare cu ziduri groase, terase si scari construita de al noualea imparat incas, Pachacutec, aflate in afara orasului, pe drumul spre Pisac.

Cazare la hotel in Cusco.

Mese: mic dejun

 

ZIUA 11 CUSCO – VALEA SACRA – CUSCO (150 km)                           altitudine: 3395 m

Mic dejun la hotel.

De dimineata, grupul pleaca spre Valea Sacra a Incasilor. Veti vizita Centrul Awanacancha de fabricare a materialelor textile, apoi veti vizita piata din Pisac.

Veti lua masa de pranz, tip bufet, intr-un restaurant local.

Dupa masa, drumul continua spre Ollantaytambo, la 74 km de Cusco, localitate construita de-a lungul raului Urubamba, intre varfurile muntilor inzapeziti, unde veti vizita vestita fortareata, ultima constructie incasa inainte de cucerirea spaniola. Complexul include Templul Soarelui si Fantanile Printesei.

Cazare la hotel in Cusco.

Mese: mic dejun si pranz

 

ZIUA 12 CUSCO – * MACHU PICCHU * – CUSCO                                 altitudine: 2400 m

Mic dejun la hotel.

Dupa o calatorie fascinanta, astazi este cea mai uluitoare zi, ziua in care veti ajunge la Machu Pichu.

De dimineata, veti fi transferati la gara Ollaylanto, de unde, trecand prin peisaje maiestuoase, dupa un drum de 1:30 h, veti cobori in gara Aguas Calientes. Asezarea pare strivita de peretii muntilor.

De aici, echipati cu incaltaminte sport confortabila, palarie de soare pe cap si crema cu protective UV aplicata pe fata si maini, veti fi preluati de unul dintre autobuzele care fac legatura cu Sanctuarul Machu Pichu, una dintre cele 7 Minuni ale Lumii.

Turul dureaza 2:30 h si include Intihuatana/Ceasul Solar, Piata Incasilor, Cele 3 ferestre, Casa Garzilor, Templul Soarelui, Palatul Regal, Fantina Ritualica, Stanca Sacrificiilor etc.

Dupa vizita, veti cobori in Aguas Calientes pentru calatoria de intoarcere cu trenul.

Pana la plecarea trenului, veti avea timp de mici cumparaturi in Aguas Calientes.

Cazare in Cusco.

Mese: mic dejun

 

ZIUA 13 CUSCO – LIMA

Mic dejun la hotel.

Transfer la aeroport pentru zborul de intoarcere in Lima. Zborul dureaza aproximativ 1:30 h.

Imbarcare pentru zborul de intoarcere acasa.

Sfarsitul serviciilor.

 

ZIUA 14 PARIS – BUCURESTI

Dupa o escala de 4 ore pe aeroportul din Paris, va veti imbarca spre Bucuresti.

Aterizare pe Aeroportul Otopeni conform orar de zbor.

Tarife

 

Pret special: 

3112 euro 2949 euro*/persoana in camera dubla standard

 

* Pretul este de tip oferta speciala targ turism si este valabil pentru rezervari efectuate ferm in perioada 21.02.2019 - 06.03.2019

 

Supliment de single: 414 euro/persoana

 

Pretul include urmatoarele servicii:

 • Bilet de avion Bucuresti – Lima – Bucuresti, clasa economic

Curse internationale: bagaj la cala 23 kg, bagaj de mana 8 kg / cursa externa // incluse in pret.

 • Bilet de avion Cusco – Lima, clasa economic

Curse locale: bagaj la cala 23 kg, bagaj de mana 5 kg/ pentru cursa interna // incluse in pret.

 • Bilet de avion Zbor deasupra Liniilor de la Nazca – fara bagaj

 • Transferuri si transporturi private conform program, cu minibus

 • Ghizi locali pentru toate tururile si excursiile din program

 • Insotitor roman de grup

 • Excursii si vizite prevazute in program

 • Cazare 12 nopti cu mic dejun la hoteluri de 3* si 4*: 2 nopti in Lima, 1 noapte in Nazca, 2 nopti in Arequipa, 1 noapte in Chivay, 2 nopti in Puno, 4 nopti in Cusco

 • Mese de pranz: zilele (6, 7, 9, 11)

 

Pretul nu include:

Alte mese decat cele mentionate

Bauturile la mese

Asigurarea medicala de calatorie, obligatorie

Asigurarea storno (optionala, dar recomandata)

Cheltuielile personale

Baccisul pentru ghizi si sofer, 50 USD/pers, care se plateste la sosire pe aeroport in Lima

 

Termene de plata:

-        30% din total la momentul rezervarii

-        70% din total pana cel tarziu la 11.07.2019

-        100% din total pana cel tarziu la 26.07.2019

Procentul aferent primei plati se va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 31 de zile inainte de plecare, pachetul turistic va fi achitat integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, agentia poate anula rezervarea.

Plata se poate efectua prin: numerar la sediul agentiei, in conformitate cu reglementarile legale in vigoare, transfer bancar si card.

 

Conditii de anulare / Penalizari:

-        30% din total pentru anulari efectuate incepand cu ziua rezervarii si pana la 15.07.2019

-        70% din total pentru anulari efectuate in intervalul 16.07 – 31.07. 2019

-        100% din total pentru anulari efectuate in intervalul 01.08-01.09. 2019 sau pentru neprezentare la program.

 

NOTE

1. Numarul maxim de turisti zilnic admisi, in perioada mai-septembrie, in incinta Sanctuarului Machu Pichu este de 2500 persoane.

Daca grupul nu poate fi anuntat in timp util, exista riscul sa nu poata intra in complex.

2. La Machu Pichu sunt interzise trepiedele, prelungitoarele pentru selfie, orice bagaj pe roti.

Recomandam sa aveti un rucsac mediu pentru obiectele personale, apa, mancare.

 

ORAR DE ZBOR (informativ, poate suferi modificari)

Data

Aeroport

plecare

Nr. De zbor

Ora plecare

Aeroport sosire

Ora

sosire

Durata

zbor

Escala

01.09.2019

Bucuresti

AF 1089

06:05

Paris

08:15

3:10 h

2:15 h

01.09.2019

Paris

AF 0480

10:30

Lima

16:00

12:30 h

-

13.09.2019

Cusco

LA2020

12:45

Lima

14:17

1:32 h

4:03 h

13.09.2019

Lima

AF0483

18:20

Paris

13:50

12:30 h

2:30 h

14.09.2019

Paris

AF318(Tarom)

16:20

Bucuresti

20:10

3:50 h

-

Numarul minim de participanti pentru realizarea programului: 15 persoane.

Programul nu este potrivit pentru persoanele cu mobilitate redusa.

 

Pret special: 

3112 euro 2999 euro*/persoana in camera dubla standard

 

* Pretul este de tip Early Boking si este valabil pentru rezervari efectuate ferm pana la 31.03.2019

 

Supliment de single: 414 euro/persoana

 

Pretul include urmatoarele servicii:

 • Bilet de avion Bucuresti – Lima – Bucuresti, clasa economic

Curse internationale: bagaj la cala 23 kg, bagaj de mana 8 kg / cursa externa // incluse in pret.

 • Bilet de avion Cusco – Lima, clasa economic

Curse locale: bagaj la cala 23 kg, bagaj de mana 5 kg/ pentru cursa interna // incluse in pret.

 • Bilet de avion Zbor deasupra Liniilor de la Nazca – fara bagaj

 • Transferuri si transporturi private conform program, cu minibus

 • Ghizi locali pentru toate tururile si excursiile din program

 • Insotitor roman de grup

 • Excursii si vizite prevazute in program

 • Cazare 12 nopti cu mic dejun la hoteluri de 3* si 4*: 2 nopti in Lima, 1 noapte in Nazca, 2 nopti in Arequipa, 1 noapte in Chivay, 2 nopti in Puno, 4 nopti in Cusco

 • Mese de pranz: zilele (6, 7, 9, 11)

 

Pretul nu include:

Alte mese decat cele mentionate

Bauturile la mese

Asigurarea medicala de calatorie, obligatorie

Asigurarea storno (optionala, dar recomandata)

Cheltuielile personale

Baccisul pentru ghizi si sofer, 50 USD/pers, care se plateste la sosire pe aeroport in Lima

 

Termene de plata:

-        30% din total la momentul rezervarii

-        70% din total pana cel tarziu la 11.07.2019

-        100% din total pana cel tarziu la 26.07.2019

Procentul aferent primei plati se va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 31 de zile inainte de plecare, pachetul turistic va fi achitat integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, agentia poate anula rezervarea.

Plata se poate efectua prin: numerar la sediul agentiei, in conformitate cu reglementarile legale in vigoare, transfer bancar si card.

 

Conditii de anulare / Penalizari:

-        30% din total pentru anulari efectuate incepand cu ziua rezervarii si pana la 15.07.2019

-        70% din total pentru anulari efectuate in intervalul 16.07 – 31.07. 2019

-        100% din total pentru anulari efectuate in intervalul 01.08-01.09. 2019 sau pentru neprezentare la program.

 

NOTE

1. Numarul maxim de turisti zilnic admisi, in perioada mai-septembrie, in incinta Sanctuarului Machu Pichu este de 2500 persoane.

Daca grupul nu poate fi anuntat in timp util, exista riscul sa nu poata intra in complex.

2. La Machu Pichu sunt interzise trepiedele, prelungitoarele pentru selfie, orice bagaj pe roti.

Recomandam sa aveti un rucsac mediu pentru obiectele personale, apa, mancare.

 

ORAR DE ZBOR (informativ, poate suferi modificari)

Data

Aeroport

plecare

Nr. De zbor

Ora plecare

Aeroport sosire

Ora

sosire

Durata

zbor

Escala

01.09.2019

Bucuresti

AF 1089

06:05

Paris

08:15

3:10 h

2:15 h

01.09.2019

Paris

AF 0480

10:30

Lima

16:00

12:30 h

-

13.09.2019

Cusco

LA2020

12:45

Lima

14:17

1:32 h

4:03 h

13.09.2019

Lima

AF0483

18:20

Paris

13:50

12:30 h

2:30 h

14.09.2019

Paris

AF318(Tarom)

16:20

Bucuresti

20:10

3:50 h

-

Numarul minim de participanti pentru realizarea programului: 15 persoane.

Programul nu este potrivit pentru persoanele cu mobilitate redusa.