Cere oferta Cere oferte
Vacante

MAMFREDAS VILLAS / VILA 3 DORMITOARE

4 stele

   Tsilivi, Grecia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere MAMFREDAS VILLAS / VILA 3 DORMITOARE, Tsilivi, Grecia

Descriere MAMFREDAS RESORT:
Complexul de vile Mamfredas este o constructie noua, pozitionata in centrul statiunii Tsilivi la numai 50 de metri de plaja. Complexul are o intindere de 5000 mp, este format din 7 vile, fiecare vila avand 140 mp si doua nivele. In vile se pot caza 2-6 persoane.

Tip masa:
Fara masa.

Localizare MAMFREDAS RESORT:
Complexul este situat in insula Zakynthos, in statiunea Tsilivi pe coasta Nord-Estica a insulei. Statiunea se gaseste la 9 km de aeroport si la 5 km de principalul port, orasul capitala Zante.

Plaja:
Plaja lunga de aproximativ 2 km, nisipoasa, catalogata Blue Flag, este la numai 50 de metri de unitatea de cazare.

Dotari camera:
Fiecare vila are in dotare parcare, gradina si piscina privata. La parter se gaseste o zona de lounge spatioasa mobilata modern cu canapele si TV plasma. In imediata apropiere se gaseste bucataria deschisa si zona de servire a mesei. Bucataria este utilata complet: cuptor, frigider, masina de spalat, masina de spalat vase, uscator, cuptor cu microunde, vesela, toaster. La parter se gaseste un dormitor matrimonial cu baie proprie. La etaj se gasesc doua dormitoare din care unul matrimonial, fiecare cu baie proprie. Toate vilele au balcoane spatioase si verande. In complex se gasesc si doua vile care au doar 2 dormitoare si care beneficiaza de aceleasi facilitati.

Facilitati MAMFREDAS RESORT:
Resortul Mamfredas pune la dispozitia oaspetilor o gama variata de facilitati: piscina privata, sezlong-uri si umbrelute, gradina, bucatarie complet utilata, A/C, TV satelit, Wi-Fi, seif, curatenie zilnica, Uscator de par, masina de spalat, masina de spalat vase, fier de calcat, fax, facilitati barbecue, parcare privata.

Web: www.mamfredasresort.gr

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.