Cere oferta Cere oferte
Vacante

AVALON

3 stele

   Zante, Grecia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere AVALON, Zante, Grecia

Descriere HOTEL AVALON:
Avalon este un hotel luxos, dedicat exclusiv adultilor (peste 18 ani), care ofera o atmosfera linistita si o ambianta fermecatoare. Hotelul ofera transfer gratuit in centrul orasului si la plaja din statiunea Tsilivi (aprox. de 3 ori/zi).

Tip masa:
Demipensiune, All inclusive.

Localizare HOTEL AVALON:
Hotel Avalon este situat pe dealul pitoresc Bohali, la 1 km de cea mai apropiata plaja (se cobori/urca pana la/de la plaja). Hotelul este situat la 1 km de portul Zakynthos, de centrul comercial al orasului si de restaurante, magazine, baruri. Hotelul Avalon este la 2 km de plaja Tsilivi si la 1,8 km de Muzeul Bizantin. Aeroportul insulei este situat la 5 km.

Plaja:
Plaja este publica. In oras plaja este cu pietre, iar in statiunea Tsilivi cu nisip si intrare lina in mare. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Dotari camere:
Toate camerele hotelului dispun de aer conditionat (inclus in pret) si balcon cu vedere la mare, la munte sau la gradina, acces WiFi gratuit, TV, frigider, uscator de par, seif (contra cost). Curatenia in camere se face de 6 ori pe saptamana iar asternuturile si prosoapele sunt schimbate de 2 ori pe saptamana.

Facilitati HOTEL AVALON:
Hotelul dispune de o piscina in aer liber amenajata cu sezlonguri si umbrele (gratuite). Oaspetii se pot relaxa in gradina sau pe terasa cu vedere panoramica deosebita. In fiecare zi, restaurantul serveste micul dejun tip bufet, pranzul si cina (la cina se solicita 'smart dress code' - pantaloni lungi pentru domni si pantaloni lungi sau rochie pentru doamne).

Clasificarea oficiala: 3*

Web: www.avalon-palace.com




Alte informatii:


Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:


- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;


- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;


- 3
euro/camera/noapte la hotel 4*;


- 4
euro/camera/noapte la hotel 5*;


- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de
cazare tip apartamente si studiouri

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.