Cere oferta Cere oferte
Vacante

TUI Blue Scheherezade (Adults Only 16+)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere TUI Blue Scheherezade (Adults Only 16+), SOUSSE, Tunisia

Adults Only 16+

Teren de tenis

Cursuri de gătit (de 3x saptamana)

Acces internet Wi-Fi


Descriere hotel

Există un motiv pentru care acest hotel modern destinat exclusiv adulților poartă numele celebrei prințese din povestea ”O mie și una de nopți”: oferă oaspetilor săi momente de neuitat într-un decor încântător și o atenție deosebită la detalii.

Situat pe malul mării, TUI BLUE Scheherazade este alegerea perfectă pentru o vacanță reușită: preparate mediteraneene tentante și specialități gourmet, o gamă largă de activități pentru adulti, de la acces fitness la servicii wellness și divertisment de primă clasă.



Principalele puncte de atracție

Adults Only 16+

Teren de tenis

Cursuri de gătit (de 3x saptamana)

Acces internet Wi-Fi



Regim de masă

All Inclusive: mic dejun, prânz și cină, băuturi alcoolice și răcoritoare, vin, bere, sucuri concentrate de fructe, apă și specialități cafea. Disponibile o selecție de alimente vegetariene, vegane, fără gluten și pentru afecșiuni diabetice.



Locatia

Situat direct pe plaja privată cu nisip fin, TUI BLUE Scheherazade este situat la jumătatea distanței între centrul orașului Sousse (2.5 km) și Port El Kantaoui, la 23 km distanță de aeroportul din Monastir.



Soare si mare

Umbrele, şezlonguri şi saltele gratuite, atât la plajă cât şi la piscină. Plajă cu nisip fin.



Restaurante si baruri

Restaurant principal, specific internațional. 2 restaurante à la carte (cu rezervare prealabila), Culinarium (specific internațional) și Terre e Mar* (contra cost, specific mediteranean).

4 baruri: Lobby Bar, 2x Pool Bar, Beach Bar și o cafenea Café Maure (specialități precum cafea turcească, ceai de mentă și shisha – contra cost). La cină, în restaurante este necesară îmbrăcămintea adecvată, iar bărbații sunt rugați să poarte pantaloni lungi.



Sport și relaxare

2 piscine exterioare, sală de fitness, aerobic, aqua gym, boccia, biliard, volei pe plajă, teren de tenis, program de animaţii, show-uri, centru Wellness & Spa, masaj, tratamente faciale şi corporale, salon de înfrumuseţare, magazine, spălătorie, sporturi nautice, mini golf, canoe.



Facilități pentru copii

Hotel Adults Only 16+



Facilități gratuite

Acces internet Wi-Fi în spațiile publice, piscină exterioară // interioară, sală de fitness, baie de aburi, boccia, animație, tenis de masă, teren de tenis, golf, minigolf, sporturi acvatice nemotorizate, volei pe plajă, umbrele și șezlonguri, prosop de plajă.



Facilități contra cost

Centru Wellness & Spa, masaj, saună, tratamente faciale şi corporale, salon de înfrumuseţare, magazine, spălătorie, închiriere maşini, sală de conferințe, biliard, canoe, catamaran.



Bine de stiut

Hotelul nu dispune de camere facilități persoane cu dizabilități.

Hotelul oferă posibilitatea degustărilor de vinuri, cursuri de mixare cocktails și cursuri de gătit (de trei ori pe săptămână.



Facilități si dotari camere

Format din 2 clădiri (8 etaje), dispune de 201 camere: Standard Sea View: (aprox 30 m², cap. max. 2, pat dublu); Swim Up Room (acces direct la piscină publică, aprox 30 m², cap. max. 2, pat dublu).

Dotări camere: internet WI-FI, baie proprie (duş), uscător de păr, LCD TV satelit, telefon, mini-bar (gratuit, în ziua checkin), seif, aer condiţionat centralizat, facilități ceai /cafea, balcon/terasă. Servicii zilnice de menaj.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.