Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

Marhaba Beach

de la
de la
727 
* 2 adulti | perioada 08.06.2022 - 15.06.2022 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Marhaba Beach, Sousse, Tunisia

Localizare: la numai 3 km de centrul orasului Sousse, in apropierea terenurilor de golf.
Facilitati: receptie, schimb valutar, bufet, restaurante a la carte, pizzerie, snack-bar, pool-bar, cafenea maura, piano-bar, lobby-bar, night-club, coafor, magazin de suveniruri, la receptie inchiriere de seif.
Camere: posibilitate de pat suplimentar, aer conditionat, baie/WC, balcon, SAT-TV.
Masa: demipensiune in bufet suedez; ocazional la cina gustari si desert in bufet suedez, felul principal la alegere din meniu, cu servire la masa.
Sport si agrement: night-club, seara programe de distractie si animatie in bar, show-uri locale, piscina descoperita cu bazin pentru copii, piscina acoperita cu apa incalzita, squash si terenuri de tenis la hotelul Tour Khalef aflat in imediata vecinatate, sauna, centru de fitness, minigolf, in apropiere terenuri de golf si tobogan.
Obsevatie: hotel cu o atmosfera deosebita, servicii de calitate, la cateva minute de centrul orasului Sousse.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.