Cere oferta Cere oferte
Vacante

VULCANO

4 stele

   Playa De Las Americas, Spania

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere VULCANO, Playa de las Americas, Spania



Hotelul Spring Vulcano este recunoscut pe plan international pentru facilitatile si gradinile sale, o oaza in inima statiunii Playa de las Americas.

Localizare:
Hotelul Vulcano este situat in statiunea Playa de las Americas, la doar 300 de metri de plaja. Parcul acvatic Siam Park se afla la 5 minute de mers cu masina. Rezervatia naturala Parque Nacional del Teide se afla la 1 ora de mers cu masina.

Distante
-> Aeroportul Tenerife Sud Reina Sofia 18 km
-> Aeroportul Tenerife Nord Los Rodeos 120 km

Puncte de interes
-> Parcul acvatic Siam Park
-> Loro Parque
-> Jungle Park
-> Parcul National Teide
-> Terenul de golf Las Americas

Atu-uri
-> Renovat integral in 2017
-> Localizat in Playa de las Americas
-> Doua piscine mari

Facilitati hotel:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, pool bar, lounge, doua baruri cu muzica live, doua piscine dintre care una este incalzita iarna, salon de infrumusetare, coafor, minigolf, tenis de masa, diverse programe de animatie, room service. De asemenea, hotelul dispune de un lift hidraulic in piscina. Piscina este incalzita iarna si este de folos persoanelor cu mobilitate redusa.

Tipuri de camere
-> Pool view (Superior)
-> Standard
-> Pool view XL Terrace
-> Pool view Premium
-> Adapted

Dotari camere:
Camerele standard sunt confortabile, spatioase si elegante si au in dotare TV prin satelit, uscator de par, minibar si seif contra cost. Hotelul dispune, de asemenea, de 10 camere pentru persoanele cu dizabilitati. Acestea sunt situate la parter si au vedere la piscina.
Camerele superior pool view sunt confortabile si elegante si sunt dotate cu halate si prosoape de baie, terasa sau balcon cu vedere la piscina, prosoape pentru piscina, seif.
Cele 12 camerele pool view XL terrace sunt situate la etajul al doilea si sunt dotate cu au o terasa privata foarte mare cu sezlonguri si umbrele cu vedere la piscina, frigider, facilitati pentru prepararea ceaiului/cafelei, o sticla de vin spumant la sosire.
Cele 6 camere pool view premim, foarte confortabile si spatioase au vedere la piscina si sunt dotate cu aer conditionat, uscator de par, TV prin satelit, pat dublu, halate si papuci pentru baie, o sticla de vin spumant la sosire, seif, facilitati pentru prepararea ceaiului/cafelei, frigider, prosoape pentru piscina.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.