Cere oferta Cere oferte
Vacante

Troya

4 stele

   Playa De Las Americas, Spania Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Troya, Playa de las Americas, Spania

Amplasare

Hotelul se află chiar pe plaja cu nisip, în centrul localității Playa de Las Américas, într-un cartier dinamic cu magazine și locuri de divertisment - pentru turiști de la plajă - un punct de plecare ideal ca să-și cunoască mai bine locul de vacanță. Locuri de divertisment ca baruri, restaurante și cluburi de noapte, precum și diverse magazine se află nu departe de centrul de cazare. Cel mai apropiat aeroport este Tenerife - Sur-Reina Sofia (TFS), și se află la cca 18 km, la aeroportul Tenerife - Norte-Los Rodeos (TFN) se poate ajunge în aproximativ 82 de km.

Dotări

În anul 2019 acest hotel a fost modernizat. Cele 354 de camere de nefumători sunt împărțite pe 8 etaje la ele se poate ajunge cu 5 lifturi. Personal ce vorbește mai multe limbi de la recepția nonstop din zona de primire vă ajută cu plăcere în orice situație. Clienții locului de cazare primesc o băutură de bun venit. Servicii ca o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar contribuie la o ședere confortabilă. Conexiunea Wi-Fi (gratuit) le oferă clienților acces la internet. Unitatea de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există de asemenea și magazine. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca contra cost în parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de închiriat mașini, room service contra cost, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, un coafor și un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete (contra cost), de asemenea, sunt disponibile și locuri de parcare pentru biciclete. O sală de reuniuni oferă posibilitatea de a ține conferințe, prezentări sau reuniuni.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Clienții se pot relaxa de minune pe balcon sau pe terasă. Paturile pentru copii sunt puse la dispoziție gratuit. Lucurile de valoare pot fi depozitate în siguranță într-un seif pus la dispoziție contra cost. Echiparea este completată de un telefon, canale prin satelit și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Fie că practică sport sau caută odihnă, clienții pot înota câteva lungimi de bazin în una din cele 3 piscine exterioare, iar copiii au la dispoziție un bazin cu apă de mică adâncime. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj (contra cost) le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Șezlongurile confortabile și umbrelele răcoritoare așteaptă pe terasa însorită. Unitatea de cazare propune diverse oferte de făcut sport în aer liber, printre care boccia și, contra unei plăți, partide de golf și călărie. Este disponibilă o serie variată de sporturi, printre care sporturi acvatice ca snorkelling și aerobic în apă, iar contra cost windsurfing, kitesurfing, iahting și scufundări subacvatice. Hotelul oferă o serie de posibilități pentru desfășurarea de activități sportive în interior, de ex. o sală de fitness și aerobic, iar contra cost tenis de masă și biliard. La locul de cazare se propun contra cost diverse oferte de relaxare, ca de exemplu un spa, o saună, o baie de aburi, un hamam și terapii prin masaj. Programele de divertisment pentru adulți și copii contribuie la o ședere interesantă. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: un bar și un lobby bar. Clienții vor găsi bucate delicioase în cele 2 restaurante de nefumători cu aer condiționat. Unitatea de cazare oferă pentru masă demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Un bufet bogat la micul dejun, prânz și cină sunt delicioase și pregătite foarte diversificat. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Troya, Playa de las Americas, Spania