Cere oferta Cere oferte
Vacante

SHERATON LA CALETA

5 stele

   La Caleta, Spania

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere SHERATON LA CALETA, La Caleta, Spania

Tip masa: mic dejun / demipensiune (cu supliment) / pensiune complete (cu supliment)
Localizare: este situat la 24 km de aeroportul Sudic Tenerife, la 700 m de centrul zonei turistice Costa Adeje, pe prima linie a marii inconjurat de gradini tropicale. Hotelul este la numai 1,5 km de terenul de golf Costa Adeje iar parcul acvatic Aqualand se afla la doar 10 minute de mers cu masina. Langa hotel este statia mijloacelor de transport in comun/ taxi.
Dotari camere: Camere luxoase si elegante sunt dotate cu TV, canale satelit, terasa privata, aer conditionat, minibar, masina de cafea, seif, acces Wireless Internet de mare viteza (contra cost), baie spatioasa, radio/ceas cu alarma pe TV, uscator de par, papuci de baie + halat de baie, patut pentru copii. Hotelul dispune de 284 de camere. Camerele Deluxe: pat king size, sunt situate la nivelele inferioare, sunt exterioare si au terasa, baie completa placata cu marmura cu cada si dus separate. Duble Superior: vedere laterala la piscina sau cu vedere cu vedere la mare. Duble Premium: au vedere catre zona de piscina si gradini si catre Oceanul Atlantic, sunt situate in zona interioara a hotelului
Facilitati hotel: 4 restaurante elegante (restaurant principal, spaniol cu program de divertisment, japonez, restaurant El parador cu servire bufet si restaurant gratar Viva, lobby bar La Glorieta, Grill la piscina), 2 baruri, 2 piscine incalzite: o piscina cu apa dulce, o piscina cu apa sarata, mini golf, centru SPA, fitness, sauna, coafor, magazine, inchiriere masini, Wireless in Centrul Business, teren de golf in apropiere, curatatorie si spalatorie, servicii medicale.
Facilitati pentru copii: club de copii cu piscina, teren de joaca, program pentru copii.
Plaja: publica cu nisip (La Caleta). Umbrele, sezlonguri, saltele contra cost
Pagina web: http://www.starwoodhotels.com/sheraton/index.html

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.