Cere oferta Cere oferte
Vacante

SANDOS SAN BLAS NATURE RESORT & GOLF

5 stele

   San Miguel De Abona, Spania

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere SANDOS SAN BLAS NATURE RESORT & GOLF, San Miguel De Abona, Spania

Descriere HOTEL SANDOS SAN BLAS NATURE RESORT AND GOLF:
Un resort pentru familii cu copii si cupluri. Atractiile principale sunt lacul pentru plimbari cu caiacul, cele 8 piscine, 2 restaurante (unul cu vedere la ocean), centrul wellness si cele 2 terenuri de golf adiacente. Un paradis pentru copii, cu multe facilitate si activitati destinate celor mici. Un resort ideal pentru activitati in aer liber.
Tip masa: all inclusive
Localizare HOTEL SANDOS SAN BLAS NATURE RESORT AND GOLF:
Hotelul se afla situat in partea de sud a insulei, in zona Los Abrigos-San Miguel de Abona, la aproximativ 5 minute de mers pe jos mare. Plaja in zona este stancoasa si nu se recomanda intrarea in apa.
Dotari camere:
La HOTEL SANDOS SAN BLAS NATURE RESORT AND GOLF camerele sunt spatioase si au design modern. Toate camerele au balcon/terasa, cada cu hidromasaj, televizor, acces internet WiFi, seif, mini bar (contra cost), uscator de par, telefon.
Facilitati HOTEL SANDOS SAN BLAS NATURE RESORT AND GOLF:
Hotelul dispune de urmatoarele facilitati si servicii: 5 piscine pentru adulti, centru spa cu sauna, Jacuzzi, saloane de masaj, tratamente corporale si faciale, centru fitness, restaurante, baruri, program de animatie, terenuri de tenis, perete pentru catarari, plimbari cu caiacul pe lac, aqua gym, baschet, volei, 2 terenuri de golf, tenis de masa, pilates, lectii de salsa, acces internet Wifi gratuit, transfer spre Playa de Las Americas (programul disponibil la receptie, este necesara rezervare).
Facilitati pentru copii: 3 piscine pentru copii, ateliere si animatie pentru copii, loc de joaca, mini club pentru copii intre 4-12 ani, mini disco, servicii de babysitting.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Web site: www.sandos.com/hotel-san-blas-in-san-miguel-de-abona
Clasificare hotel: 5*

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.