Cere oferta Cere oferte
Vacante

MEDITERRANEAN PALACE

5 stele

   Playa De Las Americas, Spania

de la
de la
2318 
* 2 adulti | perioada 11.09.2024 - 18.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere MEDITERRANEAN PALACE, Playa de las Americas, Spania

Localizare
Hotelul este localizat in statiunea Playa de las Americas, pe plaja Camison, la scurta distanta de zona comerciala.

Distante
- 17 km de aeroportul Tenerife Sud Reina Sofia
- 80 km de aeroportul Tenerife Nord Los Rodeos

Puncte de interes
- Loro Parque
- Siam Park
- Jungle Park
- Parcul National Teide
- Terenul de golf Las Americas

Atu-uri
- Acces internet wireless gratuit in tot hotelul
- Aproape de plaja
- Aproape de zona comerciala

Facilitati hotel
Acces gratuit wi-fi, aer conditionat, receptie 24/7, parcare gratuita, camera pentru bagaje, casa de schimb valutar, fax/ fotocopiator, serviciu de spalatorie si calcatorie, birou de turism, servicii medicale, coafor, centru spa, 2 restaurante, 4 baruri, mini club, sala de fitness, teren de tenis, mese de ping pong, zona de recreere, mini golf, 21 de Sali de conferinta si personal specializat in organizarile de evenmimente. Hotelul pune la dispozitia turistilor 2 piscine, Mediterranean pool, o piscina de 1120 mp cu fantani si terasa cu sezlonguri aflata in centrul complexului Medterranean Palace, si Club Mare Kids Mini Pool, o piscina destinata copiilor cu varste intre 0-3 ani si aflata in zona de mini club. Restaurante: Hotel Mediterranean Palace buffet : restaurantul principal al hotelului servind o gama variata de specialitati internationale dar si locale. Sports Bar: puntul de intalnire al iubitorilor de sporturi, cu 4 TV LCD , 10 mese pentru jocurile de carti, sah, domino.Se servesc gustari si cocktailuri. Bar Vitamina's: serveste gustari, salate siinghetata intreaga zi. La Terrasse : este o zona de relaxare unde se pot servii bauturi pe canapele sau paturi balineze. Beach Club: serveste gustari si bauturi pe plaja. Salon Imperial: zona de animatie cu showuri live, mini disco si bar. Hotelul dispune de un numar total de 536 camere: 12 suite cu piscina privata, 12 suite cu vedere la munte, 16 suite cu vedere la piscina, 220 camere standard cu vedere la piscina si 275 camere standard cu vedere la munte.
Facilitati pentru copii: Club Mare Kids ofera copiilor cu varste cuprinse intre 6 luni si 16 ani, 800 mp de agrement, cu activitati pentru fiecare grupa de varsta. Bauturile si mancarea consumate de copii in aceasta zona sunt gratuite indiferent de tipul de masa ales de parinti la rezervare. Clubul are laborator, perete pentru catarat, zona cu animale si o zona cu diverse culture eco.

Tipuri de camere
- Double room
- Family room
- Suite

Dotari camere
Camerele sunt doatte cu aer conditionat, TV prin satelit, mini-bar, telefon, seif, birou, muzica ambientala, room service 24/7, acces wi-fi gratuit.
Camerele duble au vedere la piscina sau la munte si balcon.
Camerele family sunt formate din doua camere standard duble interconectate, ideale pentru familii.
Suitele sunt camere spatioase formate din dormitor si zona de zi. Au balcon sau terasa cu piscina si sezlonguri.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.